LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jesper Christiansen ny assistent i AB

| AB | 9 kommentarer
Jesper Christiansen ny assistent i AB
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Efter stop i Vendsyssel har Jesper Christiansen fundet ud af sin fremtid. Den ligger i AB, hvor han bliver ny assistent i Gladsaxe-klubben.

Tidligere på sommeren annoncerede Vendsyssel, at de havde stoppet samarbejdet med Jesper Christiansen med øjeblikkelig virkning. Den tidligere landsholdsmålmand skal i fremtiden spare med resten af AB-staben i bestræbelserne på at komme tilbage i 1. division.

- Vi får en mand ind på holdet, som har vindermentalitet, og som ved hvad der kræves for at nå øverste niveau. Her taler Jespers meritter for sig selv, siger klubformand Peter Rasmussen til ABs hjemmeside.

Og hovedpersonen selv ser også frem til sin nye rolle.

- Jeg kom til et tidspunkt i min karriere, hvor jeg skulle finde ud af, hvad jeg ville med fremtiden, og her bød der sig en rigtig god mulighed i AB. Min primære opgave er som assistenttræner, hvor jeg skal hjælpe det øvrige team omkring holdet, siger Christiansen.

Jesper Christiansen fyldte 39 år i april måned, og nåede at repræsentere flere klubber i hjemlandet samt Rangers, Wolfsburg og Elfsborg i udlandet.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts