Luk

Jesper H. efter SIF-kamp: Ved at eksplodere

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AGF - Silkeborg 1-1
Superligaen Grundspil
17' 1-0 Mustapha Bundu
70' 1-1 Rasmus Carstensen

Det var frustrerende at se Silkeborg løbe igennem i AGF's venstreside og skabe mange chancer. Det siger Jesper Hansen til Århus Stiftstidende efter kampen.

Jesper Hansen stod en flot kamp, da AGF spillede 1-1 med Silkeborg fredag aften, og den rutinerede målmand havde flere vilde redninger.

Det var dog frustrerende for keeperen at se, hvordan gæsterne fra Silkeborg gang på gang løb igennem århusianernes venstreside. Det siger han efter kampen til Århus Stiftstidende.

- Jeg var ved at eksplodere efter den tredje flade bold fra deres højre back. Jeg stod og tænkte, at 'nu løber de jo bare rundt om os'. Derfor var jeg efter de andre, og det kan man nok også fornemme på TV-billederne.

Jesper Hansen følte sig dog ikke selv sårbar i målet – tværtimod.

- Jeg havde en følelse af, at der skulle meget til i dag. Jeg følte mig uovervindelig, og derfor var det også ærgerligt, at de scorede til sidst. Det skulle ikke være i dag, at jeg holdt et clean sheet, men jeg kan stadig se tilbage på min bedste kamp for AGF.

Kampen var Jesper Hansen og AGF's sidste turneringenskamp på denne side af jul, og der venter nu omkring tre måneder til 'De Hvide' skal i kamp i Superligaen igen. 


Af Tobias Bladt Haarder
Onsdag 19. januar