Luk

Jesper H. vil højere med AGF: Minder om FCM

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Jon Thorsteinsson
41' 1-1 Kevin Mensah

Jesper Hansen vil gerne højere op i tabellen med AGF, da han gerne vil med i det helt sjove selskab, og han sammenligner dermed sit skifte med dengang, han kom til FC Midtjylland.

Jesper Hansen er op til denne sæson skiftet til AGF, efter han var blevet sat godt og grundigt af i FCM.

Nu kan Hansen dog smile igen, da han er fast mand mellem stængerne på David Nielsens mandskab, hvor den nye målmand fik en fin debut mod de danske mestre fra Brøndby.

- Lige nu er fornemmelse fin. Vi er egentlig okay tilfreds, hvor vi gav den alt, hvad vi havde. Og det fungerer fint med de nye nede bagved. Der kan stadig lægges på, og vi skal selvfølgelig kigge på de fejl, der skal minimeres. 

- Der var ikke så travlt, så vi havde okay styr på det, og det så fornuftigt ud med de nye spillere, der er kommet ind på holdet, siger Jesper Hansen.

- Vil drille de store hold

AGF endte den seneste sæson på en fjerdeplads i 3F Superligaen, og Jesper Hansen håber på, at de kan nå endnu højere i tabellen i denne sæson.

Målmanden tror da også på, at det sagtens kan lade sig gøre, og han kan se visse ligheder med dengang, hvor han stod i samme situation med FC Midtjylland.

Er du kommet til AGF for at spille med i toppen?

- Ja, det håber jeg da. Jeg håber, at vi kan fortsætte med at være deroppe eller måske komme endnu tættere på toppen. Det minder mig lidt om dengang, hvor jeg kom til Midtjylland, som også endte på en fjerdeplads. De tre efterfølgende sæsoner lå vi så nummer et og to.

- Materialet var noget andet, men jeg er da fortrøstningsfuld og håber på, at vi kan skubbe det op i den sjove ende og være med deroppe. 

- Det kunne være fedt at være med til det, men det bliver selvfølgelig en hård målsætning at holde. Vi skal dog i hvert fald være med i Mesterskabsslutspillet og håbe på, at vi kan drille nogle af de store hold.

36-årige Jesper Hansen har kontrakt med AGF frem til sommeren 2023.


Af Raymund Nelausen

5 kommentarer

Bødlen1880 12:16          
Han bliver brand varm for os. Var en smule kritisk overfor alderen, og at han ikke har spillet i et stykke tid. Han udstråler virkelig ro, og hvor er det skønt for første gang i min tid, at have en keeper der er god med fødderne.
grumblesnake 12:39          
@Bødlen1880

Jesper Hansen virker også bare til at være ekstremt vellidt alle de steder han er.
Mediano (podcast) har lavet en række interviews med danske fodboldspillere, hvor de også skulle sætte deres favorithold baseret på spillere de har delt klub med. Jeg tror ikke at der var nogen der havde spillet med ham, der ikke også havde ham som deres sikreste kort.
UMURUM 13:09          
Fantastik dygtig målmand og sympatisk menneske. 36 år er ikke noget problem som målmand. Hvis Jesper holder sig skadesfri, kan han i princippet spille en del år endnu på dette niveau. Det er set før med målmænd, at de spiller til de er 40.

Når sæsonen er slut, er jeg sikker på, at AGFs fans vil se tilbage på denne transfer, som én af de vigtigste og mest succesfulde denne sommer.
KSDH_1880 13:23          
Så længe det kun er liga-placeringerne, der minder om FCM, er det okay ;-)

Jeg mener Jesper Hansen er et lille skridt op i ft. Grabara.
Grabara har en alder og et så indiskutabelt talent, at han bør kunne blive fast inventar i en top 5 liga.
Men han havde sateme også nogle udfald/hjerneblødninger, som kostede! Det har alle i løbet af en sæson, og han havde flere gode end dårlige kampe, men nogle af hans fejl var bare så... så... IHHHH!!!
Udspark direkte i fødderne på en modspiller som så scorer, 2 (TO!) KÆMPE-drop i samme kamp mod Fredericia(!?) og alt for mange bolde direkte ud over sidelinjen.

Jeg har ikke set alle FCMs kampe (langt fra!), men når jeg ser highlights og hører Mediano, Monetos og Fodbold FM er der bred enighed om, at Hansen er ligaens bedste på sin position. Og det bakker hans stats vel også meget godt om, tænker jeg...

Selvfølgelig havde det været fedt at kunne holde på Grabara og selv lukrere på et salg af ham, men når det nu ikke kunne være sådan, så er jeg glad for at vi får en ind, som kender ligaen, har erfaringen og ikke mindst evnerne til at træde direkte ind i start 11.

Hold da op, det blev langt... Det jeg siger er bare, at jeg er glad for at se Jesper Hansen i AGF :-D
kampito 14:51          
Der er et scoop AGF har lavet, ligaens bedste målmand også bedre end Løssel i min optik, meget mere stabil…
Søndag 25. juli