LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Jesper Jørgensen stopper karrieren

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Jesper Jørgensen stopper karrieren
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Kolding IF
Træningskamp (22/01)
bet365 1,50 4,50 4,50

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Esbjergs Jesper Jørgensen stopper sin aktive karriere med øjeblikkelig virkning, da han ikke kan slippe af med en alvorlig knæskade.

Jesper Jørgensen har siddet ude for Esbjerg i lang tid, og nu står det klart, at midtbanespilleren stopper sin aktive karriere.

Jørgensen kan ikke komme sig helt over en knæskade, som han pådrog sig for et års tid siden, og som siden har budt på fem operationer.

- Jeg har prøvet alle mulige slags behandlinger mange steder, men jeg må erkende, at knæet ikke længere kan holde til belastningen, og i den sammenhæng vil jeg sige tak til alle dem, der har forsøgt at hjælpe mig, siger Jesper Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Der har ikke været en finger at sætte på noget som helst, men det er bedre at være realistisk end at trække pinen ud. Selvfølgelig gør det ondt på mig, fordi jeg er vendt tilbage, fordi jeg har et kæmpe hjerte for EfB, der har været så stor en del af mit liv, og jeg ville forfærdeligt gerne have bidraget mere på banen.

- Jeg har forsøgt at give noget til de unge, mens jeg har været ude, men det er klart, at min sidste tid i EfB ikke blev som håbet. Jeg har så mange gode minder herfra, hvor jeg har været en del af klublivet, siden jeg var 16 år, og det betyder bare rigtigt meget, når jeg for eksempel får besøg på hospitalet af vores tidligere holdleder Kaj Schmidt.

- Der er mange personer, som har haft stor betydning for mig, og jeg vil gerne takke dem alle sammen.

33-årige Jørgensen nåede at spille 238 kampe for Esbjerg og har også repræsenteret Gent, Club Brugge og Zulte Waregem i belgisk fodbold.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar