LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Jesper S. roser ambitiøs Fredericia-assistent

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Jesper S. roser ambitiøs Fredericia-assistent
Foto: Joan Barløse, FC Fredericia
Efter to og et halvt års samarbejde med Morten Dahm Kjærgaard i FC Fredericia tror Jesper Sørensen på, at hans nu tidligere assistent kan indfri sine ambitioner om at blive cheftræner på højt niveau.

Jesper Sørensen har takket af som assistenttræner i FC Fredericia efter to og et halvt år.

I al den tid har han haft Morten Dahm Kjærgaard som sin assistent. Den 34-årige træner har nemlig været i klubben siden foråret 2013.

Dermed har han altså været en gennemgående figur under cheftrænere som Peter Sørensen, Ove Pedersen og Allan Simonsen - og for nylig forlængede han sin kontrakt.

Jesper Sørensen har været glad for det samarbejde, han har haft med Kjærgaard.

- Det har ikke været hårdt for mig - det har nok nærmere været hårdt for ham, siger Jesper Sørensen med et grin til bold.dk og fortsætter:

- Det er en ung mand med en fantastisk appetit på fodbold. Han kommer altid og arbejder med stor kvalitet.

- Han har arbejdet med mange forskellige cheftrænere, og det gør ham godt i forhold til at skabe sin egen identitet. Han skal vurdere, hvad der virker for ham, og hvad der ikke virker, siger Jesper Sørensen.

Morten Dahm Kjærgaard har været træner i Fredericia i mange år før, han blev en del af førsteholdet, og han kender dermed klubben indefra.

De mange år i klubben betyder også, at han kender selv de spillere, der har været der længst, og det er en god ting, mener Jesper Sørensen.

- Han har været med til at skabe en god atmosfære af seriøsitet men også god omgængelighed uden for banen, og det har været forrygende at arbejde med ham i så lang tid, siger Jesper Sørensen, som har haft et godt fagligt samarbejde med Kjærgaard.

- Jeg synes, Morten er eksemplarisk i forhold til at komme med modspil - og aldrig modstand. Det er det gode ved det, for det er sådan, det skal være. Og så er hans modspil altid fagligt funderet. Det er altid godt.

- Vi har haft en god ping-pong, og det håber jeg også, han synes, selvom det selvfølgelig har været mig, der har skullet træffe den endelige beslutning, siger Jesper Sørensen.

Morten Dahm Kjærgaard har aldrig været cheftræner på højt niveau, men han har har tidligere udtalt, at han har store ambitioner om at blive det - og Jesper Sørensen er positiv i forhold til de ambitioner.

- Han har store ambitioner, og jeg tror, at han har fået så stor erfaring i de seneste år, at han har gode muligheder for at indfri de ambitioner, han har i sin trænergerning, siger Jesper Sørensen.

Morten Dahm Kjærgaard har kontrakt i FC Fredericia til sommeren 2020.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

BIF4LIFE 21:15          
Stig p´s nikke dukke vil jeg nærmere kalde ham......
Onsdag 23. januar