LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Jespersen har parkeret fremtidssnak med VFF

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Jespersen har parkeret fremtidssnak med VFF
Foto: Viborg FF
Mikkel Jespersen og Viborg har ikke kunne blive enige om en kontraktforlængelse i første omgang, og derfor er fremtidssnakken skubbet til side.

Mikkel Jespersen fik en del af efteråret ødelagt af skader, men var ellers fast mand på holdkortet for Viborg siden sit sommerskifte.

26-årige Jespersen har kontraktudløb til sommer og må derfor nu tale med andre klubber, og fremtidssnakken i Viborg er i øjeblikket sparket til hjørne.

- Jeg er bestemt begyndt at tænke over, hvad der skal ske. Jeg snakker hele tiden med min rådgiver og min kæreste om, hvad der er af muligheder, siger Jespersen til bold.dk og fortsætter:

- Jeg har snakket lidt med Viborg, men vi kunne ikke blive enige på det tidspunkt, så det er blevet skubbet lidt til side, og nu fokuserer vi på at præstere i foråret. Det kan jo være, vi tager snakken op igen.

Mikkel Jespersen ser derfor ud til at skulle spille for sin fremtid i foråret, og det kan både være positivt og negativt, vurderer midtbanespilleren.

- Jeg tænker rigtig meget på den her halvsæson, fordi den dels er rigtig vigtig for klubben, men også for mig selv, fordi jeg jo spiller for en ny kontrakt, hvad enten det er et nyt sted eller en forlængelse i Viborg.

- Det er lidt ambivalent, for selvfølgelig vil man gerne have det på plads, fordi det er lidt forstyrrende, at man hele tiden skal gå og tænke over det. Der er også den faktor, at man bare ikke må blive skadet, når man kun har et halvt år igen.

- Men samtidig er det også en kæmpe motivation, fordi man er oppe til eksamen hver eneste gang, og det gør, at jeg præsterer endnu bedre. Når der er lidt ekstra på spil, præsterer man også bedre, siger Jespersen.

Mikkel Jespersen kom til Viborg i sommer fra AC Horsens og har siden spillet 12 kampe, hvor han har scoret ét mål og noteret sig tre assists.

sara@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

2 kommentarer

Sønderjyske 2-0 19:37          
Mikkel J.Du ligner den gamle Svenske Arsenal stjerne.. Frederik Ljungberg.
badass 10:37          
Du er sgu så ringe, så smut du bare. #altidfodboldnomade
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar