Luk

Jess Thorup kalder præstation for pivringe

| 3F Superliga | 16 kommentarer

FCK-træneren var ikke tilfreds med søndagens nulløsning. Anderledes optimisme var der i Silkeborg-lejren.

Søndagens kamp mellem FC København og Silkeborg IF endte 0-0, men selv om begge hold fik ét point ud af anstrengelserne, var der ikke samme tilfredshed at spore i de to lejre.

FC Københavns cheftræner Jess Thorup var meget utilfreds med spillet i søndagens kamp og understreger, at det er langt under FCK-niveau.

- Det var pivringe. Så kort kan det siges.

FCK spillede en europæisk kamp i midtugen, og det kan godt have betydning, siger Jess Thorup.

- Holdet var tømt for energi og kræfter. Det skal ikke være en undskyldning, og jeg er overrasket over niveauet, for jeg synes, at vi så en opadgående kurve i kampen mod AaB.

I Silkeborg-lejren var der derimod stor tilfredshed at spore efter søndagens præstation.

Holdets offensive profil Nicolai Vallys var efter kampen glad for Silkeborgs indsats i Parken, og understreger, at Silkeborg er kommet til Superligaen for at bidrage med flot fodbold.

- Vi har mange dygtige spillere, der gerne vil spille centralt, og det ser vi også i kampen mod FCK. Vi vil gerne spille ud nedefra og holde på bolden.

- Vi vil ikke lave om på os selv. Vi snakkede om i omklædningsrummet, at det er vigtigt, at vi også tør at spille vores eget spil i Parken.

Oprykkerne fra Søhøjlandet er ambitiøse, understreger Nicolai Vallys i samme ombæring.

- For at sætte sig et mål har vi sagt, at vi gerne vil i top-6. Det er nok en overraskelse for mange, men det er den drøm, vi har i Silkeborg. Det er en fed målsætning at have.

FC Københavns næste superligaopgave er på udebane mod OB. Inden da har holdet dog en returkamp i Hviderusland mod Torpedo Zhodino på torsdag.

/ritzau/

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Krister Olsen

16 kommentarer

Thooomsen 19:28          
Thorup raus!!!
Las tunas 19:38          
Endelig en kort og helt korrekt kommentar fra JT!
AGF Fans 19:55          
Bliver interessant at se hvad FCK kan præsterer, når de møder et formodet top-6 hold.
Kasadin 20:27          
Helt enig. Første gang han ikke kommer en latterlig undskyldning, men får dog stadig lige nævnt, at det jo er 3. kamp på en uge.
Håber han starter med Diks, Stage og Højlund i næste uge. De kom da i det mindste med lidt energi.
Nordvestjysk 20:43          
Resultatet af dagens kamp viser jo bare, at vi her i det Midtjyske er på vej frem, og FCK har haft deres tid. At de vinder over et Hviderussisk hold i den tredje bedste europæiske liga fortæller jo ikke alverden om deres niveau. Se bare på AGF. FCM har jo helt klart en modstander fra en højere hylde. Klart mesterskabs kandidater i Suppen og forhåbentlig deltagere i CHL selv om modstanderne har prominente navne.
Vallensbæk 20:55          
Han har August.

Ryger vi ud af Europa, så er det ud.

9 måneder på at forklare hvorfor utallige landsholdsspillere underpræster. Alt peger tilbage!!´

Hvor ef Thorups ansvar??????

Skandaløse præstationer i SL. Og som vanligt skal vi jagte…..

5-8 kampe tilbage Thorup
Mac2907 21:00          
Men komplet latterligt at tale om top 6 for SIF. Jeg er ærligt talt rystet over at man kan have så stort et øjeblikkeligt ego og leve i en parallel-verden - måske solstik. Jeg screendumper gerne denne udtalelse og bringer den til live om 20 runder eller måske efter den 32. Så kan det være piben har fået en anden lyd. En overlevelse i SL må være den ubetinget store succes.
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september