Luk

Jesus med vanvidstackling: Jeg begik en fejl

| Landshold | 5 kommentarer

Infoboks

Brasilien - Chile 1-0
Copa America Slutspil
46' 1-0 Lucas Paqueta
48' 1-0 Gabriel Jesus

Gabriel Jesus fik et direkte rødt kort i Brasiliens opgør mod Chile i Copa America, da han stemplede en modspiller i ansigtet, og brasilianeren er ked af den frygtlige situation.

Brasilien spillede sig natten til lørdag videre til semifinalen ved Copa America, da de slog Chile med 1-0 efter en scoring af Lucas Paqueta.

Det kunne dog have været endt helt anderledes, da Gabriel Jesus fik et direkte rødt kort efter 48 minutter af opgøret, efter han kom flyvende gennem luften og stemplede en modspiller i ansigtet med et karatespark.

En frygtlig aktion af Manchester City-profilen, som efterfølgende også har været ude og undskylde for episoden, der endte med at sætte Brasilien under et stort pres i resten af opgøret.

Det har Jesus gjort på sin Instagram 

- Desværre begik jeg en fejl, der kunne have ødelagt det hele for holdet, men de viste styrke. Jeg vil gerne undskylde overfor mine holdkammerater, og jeg vil fortsætte med at lære af mine fejl.

- Jeg er lettet over at høre, at (Eugenio, red.) Mena har det godt, og vi har allerede talt om episoden, skriver Gabriel Jesus på Instagram.

Gabriel Jesus må derfor se Brasiliens semifinale fra tribunen, når de skal op imod Peru den 6. juli.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober