LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jimmy Nielsen henter også AaB-talent

| Danmark | 4 kommentarer
Jimmy Nielsen henter også AaB-talent
Foto: Getty Images / Jan Christensen
Den 20-årige stopper Nikolaj Lyngø skal ligesom midtbanespilleren Mads Jørgensen spille for Jimmy Nielsens Hartford Athletic i den amerikanske USL.

Jimmy Nielsen kunne tidligere på dagen meddele, at han har sikret sig Marienlysts 20-årige midtbanespiller Mads Jørgensen til sit nye USL-hold, Hartford Atheltic.

Nu følger også den 20-årige forsvarspiller Nikolaj Lyngø, der er udlejet fra AaB til Jammerbugt dette efterår, efter.

- Nikolaj er en stor og stærk stopper, der også har gode tekniske kvaliteter. Han er skolet i AaB, og det vidner om kvalitet, siger Jimmy Nielsen til bold.dk og fortsætter:

- Han er ung, men det er ligemeget for mig, hvis man er dygtig nok. Jeg glæder mig til at få ham herover. Jeg er sikker på, at både Nikolaj og Mads kommer til at spille vigtige roller for holdet.

Ligesom Jørgensen er Lyngø tilknyttet Hartford Athletic på en etårig aftale med option på et år mere. Han skifter på en fri transfer, da aftalen med AaB løber ud til vinter. 

Lyngø nåede én førsteholdskamp i AaB. Han har i efteråret spillet 16 kampe og scoret to gange for Jammerbugt.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

4 kommentarer

29 Corleone 15:28          
Ser ikke ud til at de satser vildt i Jimmy´s nye klub. Underligt at der ikke kan finde lokale der kan træde til for en billigere dollars. Good luck...Jimmy...
proege 17:08          
Mon ikke også kvaliteten er lidt højere i dk end det han kan hente derovre :)
thomasjn 19:15          
Nu er niveauet vel meget blandet i de fleste amerikanske klubber pga. transfersystemet og alt det der med at drafte spillere. F.eks. talte New York Citys trup for et par år tilbage Pirlo, Lampard og David Villa samtidig med de havde en højreback der har været på kontrakt i Skive.

Derudover kan der være en ret god pointe i at hente superligatalenter og divisionspillere. De er syandligvis uddannet meget bedre end amerikanske fodboldspillere med tilsvarende talent. Undrer mig dog, at Lyngø aldrig for alvor har fået chacnen i AaB. Alle taler og skriver positivt om ham og hans nærmeste konkurrent på bænken er trods alt kun Blåbjerg, som er en af ligaens aller ringeste stoppere.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april