LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jimmy Nielsen henter sin fjerde dansker

| USL | 3 kommentarer
Jimmy Nielsen henter sin fjerde dansker
Foto: Jan Christensen / Getty Images
29-årige Philip Rasmussen slutter sig til danskerkolonien i Hartford Athletic, hvor han bliver cheftræner Jimmy Nielsens fjerde landsmand i spillertruppen. 

Jimmy Nielsen står som cheftræner i spidsen for den nyoprettede klub Hartford Athletic i den næstbedste amerikanske række, USL, og han er godt i gang med at sammensætte sin trup til debutsæsonen.

Han har sikret dansk arbejdskraft i form af forsvarspilleren Nikolaj Lyngø, midtbanespilleren Mads Jørgensen og kantspilleren Sebastian Dalgaard, og nu følger en fjerde dansker efter.

29-årige Philip Rasmussen, der har en fortid i blandt andet FC Nordsjælland, FC Vestsjælland, Lyngby og senest Oklahoma, har således lavet en etårig aftale med option på et år mere med Hartford.

- Jeg glæder mig meget til udfordringen. Efter to år i Western Conference bliver sjovt se en anden del af USA, opleve nogle andre stadions og spille mod andre modstandere, siger Philip Rasmussen til bold.dk og tilføjer:

- Jimmy har været gennem processen med at starte helt forfra tidligere, så han ved, hvad der skal til. Der bliver også generelt skiftet meget ud på holdene i USL, så jeg tror, vi er klar til det, selv om det selvfølgelig bliver en stor udfordring.

Rasmussen kom til Oklahoma fra Lyngby i januar 2017 og pådrog sig efter et halvt år en alvorlig knæskade, der holdt ham ude i mere end et halvt år.

Midtbanespilleren kom dog stærkt tilbage og var stamspiller i Oklahoma i det meste af 2018.

mikael@bold.dk


Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Søndag 21. april
Lørdag 20. april