Luk

Joachim A. glad for anfører-rolle: Fantastisk

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Leicester - Fulham 1-2
Premier League
30' 0-1 Ademola Lookman
38' 0-2 Ivan Cavaleiro
86' 1-2 Harvey Barnes

Joachim Andersen var i sin blot fjerde Fulham-kamp anfører for holdet, og den danske forsvarer nyder stor tillid fra manager Scott Parker.

Joachim Andersen fik mandag aften sin fjerde kamp for Fulham, da han stod overfor Kasper Schmeichels Leicester, som blev besejret med 2-1.

I fraværet af Tom Cairney og Aleksandar Mitrovic i startopstillingen var det Andersen, der skulle bære anførerbindet, og det var en fantastisk oplevelse, fortæller den 24-årige dansker til sin klubs hjemmeside.

- Jeg har haft nogle samtaler med manageren, og jeg føler så meget tillid fra ham. Jeg har det virkelig, virkelig godt her. At være kaptajn efter kun fire kampe er fantastisk, og jeg er meget stolt og glad over, at jeg var i stand til at gøre det, så jeg er nødt til at give ham en stor tak, siger Andersen og tilføjer om kampen:

- Fra vores side var det en virkelig, virkelig god kamp. Vi gjorde alt, vi havde talt om i ugens løb. Den måde, drengene præsterede på, var helt fantastisk. Selvfølgelig vil man altid gerne have et clean sheet, men jeg tænker kun på de tre point i øjeblikket.

- Jeg tænker faktisk ikke på at holde nullet.

Andersen er udlejet til Fulham for det resterende af denne sæson. Efter sæsonen vender han efter planen hjem til Lyon.

Fulham er nummer 17 efter ti runder.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar