Luk

Joachim A. har bejlere: Fokuserer på efter EM

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Lyon
Europa League Gruppe A (21/10)
Oddset 4,00 3,95 1,80
bet365 4,20 4,00 1,75

Joachim Andersen erkender, at der er nogle ting, der skal afklares i forhold til hans fremtid, men det må blive efter EM, der stjæler alt fokus lige nu. 

For et år siden drog Joachim Andersen til Fulham på en lejeaftale fra Lyon. 

Det virkede til at være den helt rigtige beslutning, for den 25-årige stopper har fået masser af spilletid og blevet rost for sine præstationer. 

Det har også fået andre klubber til at spærre øjnene op, og ifølge rygterne har særligt Tottenham set sig varm på Joachim Andersen.

Han er også selv klar over, at der er interesse, men det er ikke noget, han tager stilling til lige nu, hvor alt fokus er på EM-slutrunden.

- Status er, at der er nogle interesserede klubber. Nu er jeg til EM, så det er egentlig det, jeg fokuserer på. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg skal have styr på min fremtid, hvor end det bliver.

-  Lige nu ved jeg ikke så meget, udover at der er nogle interesserede klubber. Jeg tænker ikke på det lige nu, for jeg er her, så der er ikke nogen grund til at fokusere på alt det der. Det er noget, min agent styrer, siger Joachim Andersen. 

Fået et lille gok i nødden

Selvom sæson har budt på masser af personlig succes, så har det været mere svingende for kollektivet i Fulham, der endte sæsonen med at rykke ned i Championship. 

Det er selvfølgelig ikke en optimal situation, men selvtilliden er stadig fin for den Lyon-ejede dansker. 

- Man vil altid gerne vinde fodboldkampe, og når man ikke vinder, så får man et lille gok i nødden. Det, eneste jeg kan gøre, er at spille godt, og det synes jeg, at jeg har gjort. Jeg har fået vist mig godt frem, og jeg har masser af selvtillid. Det har egentlig bare været en fed sæson rent personligt, men knap så fedt kollektivt. 

Joachim Andersen spillede hele anden halvleg i søndagens 2-0-sejr over Bosnien-Hercegovina. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 21. oktober