Luk

Joachim A. kan blive månedens spiller i PL

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Fulham
Premier League (18/04)
Oddset 1,72 3,75 4,90
bet365 1,70 3,60 5,25

Joachim Andersen er blandt de nominerede til prisen som månedens spiller i Premier League, hvor Lyon-lejesvenden har imponeret stort for Fulham.

Februar er blevet til marts, og derfor er det endnu en gang tid til at kåre månedens spiller i Premier League, hvilket denne gang kan blive en dansker.

Joachim Andersen er således blandt de otte nominerede efter en fremragende seneste tid i Fulham, hvor midtstopperen har vist sig fornemt frem.

Danskeren kæmper med blandt andre Manchester City-duoen Ilkay Gündogan og Joao Cancelo, mens Manchester Uniteds Bruno Fernandes og West Hams Jesse Lingard også er i spil til prisen.

Joachim Andersen blev for nylig udtaget til månedens hold i Premier League.

De nominerede til månedens spiller for februar:

Joachim Andersen, Fulham

Harvey Barnes, Leicester

Joao Cancelo, Manchester City

Bruno Fernandes, Manchester United

Ilkay Gündogan, Manchester City

Jesse Lingard, West Ham

Ruben Neves, Wolverhampton

Raphinha, Leeds


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Slettet(501145210604) 13:15          
Super flot og fortjent :-)

Mon ikke AC er en af kandidaterne næste gang ?
km2014 13:23          
Det mig en gåde at Bruno er på den...hans hype er i nærmest Messi og Ronaldo niveau...selv når de spiller lort, så roses de til skyerne...
cornholio 13:47          
Med respekt for United og deres resultater, så er der kun én mand de her tider, som de roligt kan stole på, og det er Bruno.. selv i de mest lamme og ugidelige indsatser, som de nogen gange leverer, så er han den eneste der aktivt prøver at ændre noget på banen og hive resten af holdet med sig frem. Han er så latterligt god i United.. Han har kontinuerligt været deres bedste mand siden han kom til, så hans berettigelse på månedens hold er helt på sin plads.. bevares, Shaw leverer også gode indlæg fra tid til anden, men Bruno er sgu deres talisman de her dage.
Milanistar 15:12          
Hvilken type OMC er Bruno? Minder han mere om Kaká, eller minder han mere om Riquelme?
Simonsen7 20:53          
Håber Hjulmand får givet Joakim A nogle minutter sammen med AC, så de er klar, hvis/når Kjær skal have en pause under slutrunden.
JA og AC er fremtidens oplagte centerforsvar
12'eren 20:51          
Fuld fortjent Joachim Andersen er på listen for februar måned. Vildt imponerende som Fulham har lukket af bagtil, siden Joachim fik anførerbindet.

At Bruno F. er med igen denne gang, er så til gengæld uforståeligt. Han har været meget usynlig i adskillige kampe nu, indimellem ringe endda. Men når man spiller ca. 2 kampe i ugen, så skal det vel også gå galt.
United+Real=Epic Win 02:38          
@km2014

Det var dog en bizar kommentar. Bruno scorede 4 mål og lavede 3 assists i februar. Altså involveret i 7 mål, og den næstbedste på listen er involveret i 5. Ikke at det er de eneste afgørende faktorer, men det er godt nok mærkeligt at påstå, at han ikke skulle have gjort sig fortjent til nomineringen :-)
Mandag 12. april
Søndag 11. april