LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Joachim A. og co. kom ned på jorden i Bologna

| Serie A | 0 kommentarer
Highlights: Bologna - Sampdoria (Serie A)
Highlights: Sampdoria - Genoa (Serie A)
Highlights: Fiorentina - Bologna (Serie A)
Highlights: Sampdoria - Roma (Serie A)
Joachim A. og co. kom ned på jorden i Bologna
Foto: Getty Images

Infoboks

Bologna - Sampdoria 3-0
Serie A
54' 1-0 Lorenzo Tonelli
69' 2-0 Erick Pulgar
83' 3-0 Riccardo Orsolini

Efter en flot derbysejr mod Genoa kom Joachim Andersen og Sampdoria ned på jorden mod Bologna, der vandt med 3-0 på hjemmebane i Serie A.

At have vundet lokalopgøret mod bysbørnene fra Genoa i sidste uge skulle Sampdoria med Joachim Andersen fra start forsøge at drille Bologna, der i løbet af marts og april måned har kæmpet sig flot over nedrykningsstregen i Serie A.
 
Sampdoria havde dog ikke meget at byde ind med i første halvleg, og i stedet var det Bologna, som fik bolden i nettet efter en halv time på et fantomspark af Blerim Dzemaili. Desværre for hjemmeholdet blev scoringen annulleret efter at være blevet set igennem for VAR.
 
Bolognas scoring skulle i stedet komme ti minutter inde i anden halvleg, da Lorenzo Tonelli uheldigt scorede selvmål, efter at en Bologna-spiller havde banket et frispark på overliggeren. 

Herefter rullede Bologna-maskinen og 2-0-målsføringen skulle derfor hurtigt blive til en realitet.

Med tyve minutter igen skulle Bologna så endelig få scoret på et frispark, der på mange måder lignede det, som Lasse Schøne fik scoret mod Real Madrid på Santiago Bernabeau tidligere på året.

3-0 skulle det også blive med syv minutter igen, da et saksespark af Riccardo Orsolini fik lov til at sejle i kassen efter et kæmpe målmandsdrop.

Bologna tog hermed endnu et skridt væk fra nedrykningsstregen, mens Sampdoria så småt ikke længere kan nå de europæiske pladser i denne sæson.Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj