Luk

Joachim A og co. nedlagt til sidst af bundprop

| Ligue 1 | 2 kommentarer

Joachim Andersen var centimeter fra en drømmeassist, da Lyon til allersidst måtte se sig slået 1-0 af St. Etienne i Ligue 1.

St. Etienne havde fået en skidt start på Ligue 1, inden klubben søndag aften fik besøg af Lyon i den bedste franske række.

Klubben indtog sidsteplads i ligaen med otte point efter otte kampe, og der skulle derfor gerne point på kontoen mod Lyon, som heller ikke havde fået en drømmestart.

Joachim Andersen startede på banen for gæsterne, som heller ikke var kommte godt fra start. Kun ét point adskilte de to hold, selv om Lyon før opgøret lå placeret som nummer 13.

Begge hold havde svært ved at få tingene til at hænge sammen i første halvleg. St. Etienne sad på det meste af bolden, men kunne ikke bruge boldbesiddelsen til at komme frem til store chancer.

Derfor var det målløst, da de to hold gik til pausen efter en tam første halvleg, som ikke blev meget bedre i løbet af de sidste 45 minutter.

Efter en times spil troede Lyon-spillerne, at de var kommet i front. Houssem Aouar blev sendt i dybden med en fremragende pasning af Joachim Andersen og lagde bolden i mål. Linjedommeren vinkede dog offside, og VAR bekræftede, at det var korrekt - selv om det ikke var mange centimeter.

Kort efter var værterne farlige i den anden ende, da et fladt indlæg passerede over til bagerste stolpe, men en god redning af Anthony Lopes holdt det målløst.

Sådan så det også ud til, at det skulle blive, men da uret rundede 90 minutter ændrede det sig. Ryad Boudebouz holdt godt fast i bolden på kanten, inden han sendte et præcist indlæg i boksen. Her dukkede indskiftede Robert Beric op ved bagstolpen og headede hjemmeholdet foran.

1-0 blev også kampens slutresultat, og så rykkede St. Etienne op på en plads som nummer 13 og to point foran Lyon og en godt spillende Joachim Andersen.


Af Jonas Sand

2 kommentarer

DetGamlebif 23:39          
Rhône er grøn og vil altid være det. Fantastisk vigtig sejr
unvraiparisien75 00:57          
Lige præcis !!
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober