LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Joachim A. og co. skuffede mod bundholdet

| Serie A | 1 kommentar
Joachim A. og co. skuffede mod bundholdet
Foto: Getty Images
Sampdoria med Joachim Andersen formåede ikke at nedbryde Frosinones defensiv, og derfor vandt bundholdet en overraskende 1-0-sejr. Jens Stryger Larsen fik fuld til for Udinese i 0-1-nederlaget til Torino. 

Søndag eftermiddag havde Sampdoria muligheden for at spille sig op på siden af AC Milan på sjettepladsen i Serie A, men det krævede en hjemmesejr mod bundholdet Frosinone. 

Danske Joachim Andersen startede endnu en gang i Sampdoria-forsvaret, og kampen startede ganske planmæssigt for hjemmeholdet, der sad tungt på spillet og skabte de fleste chancer i første halvleg. 

Alligevel var det gæsterne, der kom foran midtvejs i første halvleg, da Daniel Ciofani kom først på et indlæg fra højre side og fladt bankede Frosinone foran 1-0. 

Selvom Sampdoria fortsatte trykket, blev der ikke scoret yderligere i første halvleg, og derfor kunne Frosinone gå til pause med udsigten til den bare fjerde sejr i ligaen i denne sæson. 

I anden halvleg skruede Sampdoria endnu et hak op for presset, og hjemmeholdet sad på langt hovedparten af boldbesiddelsen mod et lavtstående Frosinone-mandskab. 

Sampdoria forsøgte at ændre kampbilledet med indskiftningerne af offensivprofilerne Gregoire Defrel og Gaston Ramirez, men gæsterne stod flot i defensiven og fik afvist gang på gang. 

Trods stort overtag i spil og chancer formåede hjemmeholdet aldrig at komme på tavlen, og dermed kunne Frosinone noterede sig for den fjerde ligasejr i indeværende sæson. 

Frosinone ligger dog fortsat under stregen, men hullet op til Bologna over stregen er nu blot på to point. Joachim Andersen og Sampdoria ligger på niendepladsen. 

I Torino spillede Jens Stryger Larsen hele kampen for Udinese, der tabte 1-0 i udekampen, mens Atalanta slog SPAL med 2-1. Af Martin Schmidt

1 kommentar

kingofkings 17:00          
Flot Sampdoria, bare flot.
Fredag 26. april
Torsdag 25. april