Luk

Joachim A: Premier League er toppen for mig

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Crystal Palace - Newcastle
Premier League (23/10)
Oddset 2,00 3,60 3,65
bet365 2,00 3,50 3,75

Joachim Andersen nyder at spille i Premier League, hvor opmærksomheden er markant større end de andre ligaer, han har spillet i, forklarer han.

Joachim Andersen har prøvet lidt af hvert i sin karriere, men er nu landet i Crystal Palace efter et år på leje i Fulham i sidste sæson.

Den 25-årige forsvarsspiller stortrives i Premier League, der er toppen for ham, siger han.

- Men nu er jeg i Premier League, og det er toppen for mig. Det er den mest konkurrencedygtige liga. Alle hold er stærke og virkelig svære at slå, så man er nødt til at være på tæerne i hver eneste kamp, siger Joachim Andersen til Ritzau.

- Derudover er opmærksomheden på ligaen enorm i forhold til de andre ligaer, jeg har prøvet. Jeg må bare sige, at jeg elsker livet her og min fodbold. Jeg er en glad mand.

Joachim Andersen har spillet i Twente, Sampdoria og Lyon foruden de to engelske klubber. I weekenden står han over for Liverpool sammen med Crystal Palace.


Af Sara Margren

8 kommentarer

DetNyeMig 16:08          
Selvfølgelig.. fordi du er jo ikke god nok til La Liga
TR1986 16:14          
Jeg forstår godt hvad han mener, men jeg vil også sige at der er kæmpe opmærksomhed på Serie A samt virkelig mange vanskelige kampe i Italien.
DJE100 16:21          
DetNyeMig.

Joo tror nu godt han kunne finde en klub der , der ville ha ham.
Hala Chelsea 16:35          
Dje
I den nederste halvdel nok ja
grumblesnake 17:06          
Hvis den øverste halvdel ikke har råd, så har den nederste nok heller ikke.
Det er bare den økonomiske situationen i La Liga og Serie A i øjeblikket.

Så der er ikke nogen vej udenom at at Premier League bare er markant bedre i øjeblikket.
Rundsaven 17:15          
La liga lol. PL er klart med afstand den bedste og stærkeste liga i verdenen.
Jaws 17:23          
Så man fremhæver La Liga og siger, at JA "kun" er god nok til den nederste halvdel der… Men indtil videre har han jo også kun spillet i klubber i nederste halvdel af PL?!?!? Hvordan hulan skulle det være argumentet for at påstå, at La Liga er bedre? Sort snak.

Det er også meget fint med de spekulationer. Jeg tror nu mere, at jeg vil lytte på de spillere, der faktisk har været i udlandet og spille, når diverse ligaer skal vurderes, fremfor sofafans. Simon Kjær har givet glimrende argumenter for sig fravalg af PL. Selvom han rigeligt er god nok til at spille der. JA har givet glimrende argumenter for at vælge PL, selvom han selvfølgelig også fint kunne spille i Spanien. Selvom det måske er svært for lidt ensidige fans at forstå, så kan begge ting faktisk godt både have plads og være helt korrekte.
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober