Luk

Joachim A: Stolt over at være DK's dyreste

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Reims - Lyon
Ligue 1 (12/03)
Oddset 6,40 4,50 1,47
bet365 7,00 4,33 1,44

Joachim Andersen fortæller, at han stadig er stolt over at være Danmarks dyrest handlede fodboldspiller, selvom det ikke i sig selv betyder noget.

Den franske storklub Lyon sendte i 2019 omkring 225 millioner kroner til Sampdoria i bytte for Joachim Andersen, der i sommerens transfervindue blev udlejet til Fulham.

Rekorden for den højeste salgspris har Joachim Andersen stadig, men han mener ikke, at der generelt har været for store forventninger til ham på den baggrund.

Det siger han i et interview med Ekstra Bladet.

- Nej, overhovedet ikke. Det er en kliché at sige, men ingen af jer har større forventninger til mig, end jeg har til mig selv.

- Jeg er stadig stolt over at være den dyreste dansker, for selvom det i sig selv ikke betyder noget, viser den jo, at der var mange interesserede klubber, og at jeg havde gjort noget godt i Sampdoria, siger Joachim Andersen til Ekstra Bladet.

Den danske midtstopper fortæller samtidig, at det fortsat er planen, at han skal tilbage til Lyon til sommer, hvor lejeaftalen udløber, men han vil ikke udelukke, at det ikke ender sådan.

Joachim Andersen, der har imponeret i Fulham, har kontrakt til 2024 i Lyon.

Klik her for at se listen over Danmarks dyreste fodboldspillere.


Af Martin Schmidt
Mandag 8. marts