Luk

Joachim A. vil spille for DK: Jeg er den bedste

| Venskabskampe | 25 kommentarer

Infoboks

Joachim Andersen mener selv, han er den bedste, og at han derfor bør spille fast på landsholdet. Det siger han til Ekstra Bladet.

Lyon gjorde for et år siden Joachim Andersen til den dyrest handlede danske fodboldspiller, men han er ikke for alvor kommet ind i landsholdsvarmen.

Joachim Andersen fik i efteråret debut for Danmark, men mere end den ene kamp spillede han ikke under Åge Hareide. Han satser dog på, at det ændrer sig fremadrettet, når Kasper Hjulmand er landstræner.

- Jeg skal ikke sige noget negativt om de andre, men jeg synes selv, jeg er den bedste. Hvis jeg ikke gør det, spiller jeg heller ikke. Det er vigtigt, at du tror på det. 

- Der er mange gode spillere på landsholdet, men jeg mener selv, jeg skal spille fra start, siger Joachim Andersen til Ekstra Bladet.

24-årige Joachim Andersen var anfører for Niels Frederiksens U21-landshold, hvor han står noteret for 16 optrædener, men indtil videre har han altså stået bag Simon Kjær, Mathias Zanka og Andreas Christensen på A-landsholdet.


Af Martin Schmidt

25 kommentarer

Jb1994 13:50          
Nej.
James Egeris 98 13:51          
Han skal vel kæmpe med AC om pladsen ved siden af Kjær til EM. Tænker Zanka er røget sidst i køen af dem, efter et skidt år.
SuperT 14:00          
Har altid følt mig mere tryg med Zanka ved siden af Kjær end AC. Der er et eller andet over AC, der gør at jeg aldrig føler mig tryg ved ham. Men enig, med Zankas seneste år er AC selvfølgelig før Zanka pt. Joachim A kan så kæmpe med Zanka om 3. valget som det ser ud nu. Meget kan selvfølgelig ske det næste års tid.
steen27 14:01          
Charme, selvtillid og lækkert hår. Eller i hvert fald selvtillid.

Jeg har ikke set ham spille for Lyon - hvordan har han klaret sig der? Jeg tænker specielt mod topholdene.

Er han så god som han selv synes?

Kjær er i min optik en smule opreklameret. Jeg synes han laver for mange fejl. Men jeg erkender at Milan lige har signet ham, og der må jeg jo så nok bare krybe til korset og acceptere at der er andre der har mere forstand på forsvarere og deres kompetencer end jeg har.

Hvad siger de af jer der følger Lyon og Milan?
Huttelihut92 14:09          
Zanka er ikke i nærheden af landsholdet og med rette. Selvfølgelig er Joachim Andersen langt foran Zanka til landsholdet. Kjær er ikke overvurderet, det er kun enkelte brugere her på Bold der mener det. Kjær er en klasse forsvarsspiller, hvilket hans karriere også bevidner, man skal være blind og uden forstand på fodbold for at postulere andet....
Det må absolut være Kjær, AC og Joachim Andersen som står forrest i køen, og nok i den rækkefølge!
LangeE 14:16          
- Jeg skal ikke sige noget negativt om de andre, men jeg synes selv, jeg er den bedste. Hvis jeg ikke gør det, spiller jeg heller ikke. Det er vigtigt, at du tror på det.

ELSKER sådan én udtalelse fra en ung, talentfuld dansker. Mere af det.
12'eren 14:17          
Det kræver fast spilletid og gode, stabile præstationer for Lyon for at komme i betragtning til den plads på landsholdet. Og der er, efter hvad jeg kan læse mig frem til, plads til forbedringer for Joachim A. Men når Kjær stopper på landsholdet efter EM (for det er vel meget sandsynligt), ligner Joachim A. en mulig overtager.
Tirsdag 4. august