Luk

Joakim Mattsson bliver U19-træner i Brøndby

| Brøndby U19 | 16 kommentarer

Infoboks

Brøndby har ansat svenske Joakim Mattsson som ny U19-træner i klubben fra den kommende sæson.

Joakim Mattsson bliver ny cheftræner for Brøndbys U19-hold fra den kommende sæson, skriver klubben på sin hjemmeside.

Svenske Mattsson har tidligere været cheftræner i Skive, Vendsyssel og Thisted, ligesom han tidligere i karrieren har været assistenttræner for Troels Bech i OB og Silkeborg.

- Med ansættelsen af Joakim Mattsson ønsker vi at forstærke denne transition i Brøndby Masterclass. Joakim har erfaring med at træne akademihold, ligesom han har stor erfaring med senior og elitespillere, hvor han senest har arbejdet i blandt andet Vendsyssel og Thisted i 1. division. Nu skal Joakim sørge for, at vores største talenter er parate til at tage skridtet op i Superliga-truppen, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Den tidligere U19-træner, Frederik Birk, er blevet tilbudt en anden rolle i klubben. Mattsson drager med Superliga-truppen på træningslejr søndag, så han kan følge de daglige træninger, inden han starter op med sit U19-hold senere på sommeren.


Af Nanna Møller Karlsen

16 kommentarer

bruger 150923 10:20          
Det er jo tæt på og være et scoop på u19 niveau.
Lækkert at se at man priotere en træner med. Stor rutine for de unge drenge.
boutros 10:29          
Spændende valg. Ved tæt på ingenting om U-19 ligaen men Mattson virker som en meget kompetent træner.
MikkelF 10:56          
Interessant set i det lys, at Mattsson i Vendsyssel eftersigende ikke interesserede sig synderligt for individuel træning. Det må man da formode man vægter højt i Brøndby. Måske har man i Brøndby nogle, der tager sig af den slags, så chefen ikke selv skal. Måske er Mattsson kommet på andre tanker.

Han er i hvert fald en sympatisk gut så held og lykke.
bruger 129315 10:58          
Jeg håber for Brøndby, Joakim selv og de unge han skal have med at gøre at han har reflekteret godt og grundigt over hans egen person og aktivitet de sidste par år - han kan uden tvivl noget som træner men det har haltet gevaldigt med det relationelle.
brefsgaard 11:00          
Jeg synes han virker til godt at kunne træne på et højere niveau end u19!
Lur mig om ikke BIFs u19 hold ender i toppen af rækken. Det vil jeg godt vædde på ;)
Celestino 11:12          
Fed ansættelse. Og overraskende!
Vision 11:24          
Sku flot at Brøndby og Troels Bech kan hive Mattsson til U19. De kender jo hinanden ganske godt fra tiden i Silkeborg, hvor de havde et fint samarbejde. Ingen tvivl om det også har haft indflydelse.
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar