Luk

Jobbe om Viktor Fischer: Alle ved han er kæk

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

Brøndbys Jesper 'Jobbe' Lindstrøm fortæller efter en situation mod FCK, hvor Viktor Fischer kom med en ironisk kommentar, at alle ved, at Fischer er kæk. 

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm har spillet sig mere og mere ind i varmen hos Brøndby IF, og han bidragede også med en assist i torsdagens 4-0-sejr over FC Nordsjælland. 

Sidste år i oktober kom talentet på banen i de sidste 10 minutter af 3-1-sejren over FCK, og her fik Lindstrøm lavet en fejl efter kort tid på banen.

Det gik ikke Viktor Fischers næse forbi, og han fortalte Lindstrøm ironisk, at det var en god start for Brøndby-talentet.

 - Folk ved jo godt, at Fischer er lidt smart og lidt kæk, og han ved, at jeg er ung, så hvis han kunne psyke mig med en dum kommentar, så ville han da gøre det med glæde. Men vi vandt 3-1, og han kunne sige, hvad han ville. Vi tog de tre point, siger Jesper Lindstrøm til Tipsbladet.

Jesper Lindstrøm fastslår, at han ikke svarede igen, og han tror, at Brøndby slår FCK i Telia Parken på søndag klokken 18:00, når der igen er derby. 

 


Af Jeppe Ørregaard
Søndag 25. oktober