LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jønsson fik fuld tid i Konyaspor-nedtur

| Super Lig | 1 kommentar
Jønsson fik fuld tid i Konyaspor-nedtur
Foto: Getty Images


Jens Jønsson spillede hele kampen, da Konyaspor tabte 2-0 til Rizespor i den tyrkiske Super Lig.

Der var tre vigtige point på spil i den tyrkiske Super Lig, da Konyaspor og Rizespor lørdag middag tørnede sammen.

Før kampen indtog Konyaspor en plads som nummer fem, mens gæsterne lå nummer 11 med fire point op til dagens modstander.

Jens Jønsson var i første omgang henvist til bænken, men da Marko Jevtovic pådrog sig en skade under opvarmningen, blev der plads til danskeren på den defensive midtbane.

Her fik han dog noget af en mareridtsstart, da Konyaspor allerede kom bagud efter blot to minutter.

Petar Filipovic formåede ikke at håndtere en høj bold, som han to gange forsøgte at heade tilbage til egen målmand. Det lykkedes han dog ikke med, og det udnyttede Rizespor-topscorer Vedat Muriqi til at banke føringsmålet ind.

Den stilling holdt frem til pausen. Hjemmeholdet kom bedst ud til anden halvleg og havde flere fine muligheder for at bringe balance i regnskabet.

Efter lidt mere end en times spil ramte Deni Milosevic stolpen med en afslutning uden for feltet, og kort efter var det kun en stor redning fra gæsternes målmand, der holdt bolden ude af nettet, da hans egen mand headede den mod mål. 

I stedet var det Rizespor, der med 20 minutter igen kunne øge føringen. Et kontraangreb endte i sidste ende foran Braian Samudio, der sparkede 2-0-scoringen i mål.

Syv minutter senere blev opgave noget hårdere for danskerklubben. Nejc Skubic blev sendt tidligt i bad, og med en mand i undertal så et comeback ud til at være mere end almindeligt svært.

Det udeblev også. Kampen sluttede 2-0 til Rizespor, der med sejren kravlede op på sjettepladsen, mens Jens Jønsson og Konyaspor ligger på femtepladsen med ét point mere.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

1 kommentar

Graceland 14:25          
Ser gerne Jens i den hvide trøje igen,gerne snarest...
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj