Luk

Jønsson føler sig snydt af VAR: Semichokeret

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Cadiz - Levante
La Liga (19/01)
Oddset 2,85 3,10 2,65
bet365 2,90 3,00 2,70

Jens Jønsson var overbevist om, at der blev begået straffespark mod ham i lørdagens 1-1-kamp mod Elche, da han blev skubbet i ryggen. 

Lørdag spillede Cadiz og Jens Jønsson 1-1 med Elche i La Liga på udebane. 

Resultatet kunne dog godt have været et andet, hvis straffesparket mod den danske midtbanespiller havde fået lov at stå.

Få minutter før pausen sprang han nemlig højest efter en bold i feltet, hvor Elches Guido Carillo i duellen fik bragt Jønsson ud af balance. 

Det fik kampens dommer til at pege på straffesparkspletten, men den kendelse blev sidenhen omstødt af VAR til stor frustration for den 27-årige dansker. 

- Semifrustrerende, fordi jeg var egentlig overbevist om, at der var straffe.Jeg har ikke rigtigt set den igen, jeg så den meget kort, hvor jeg ikke føler, det bliver fanget ordentligt, hvad der sker. 

- Faktum er, jeg føler, jeg får plantet to hænder solidt i ryggen. Jeg tror, det bider mig i røven, at jeg ikke er typen, der smider mig. For mig at se var der klart straffe, uagtet at jeg ikke var ved at score. Jeg havde vundet den bold og var kommet godt op. 

- Han går hårdt i ryggen på mig med begge hænder, så jeg var fuldstændigt sikker på, der var straffe. Jeg er faktisk semichokeret over, at den ikke bliver dømt, men sådan er det, siger Jens Jønsson. 

Næste opgave for Cadiz er lørdag aften, hvor Martin Braithwaite og FC Barcelona kommer på besøg. 

 


Af Andreas Roesen
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar