Luk

Jønsson og company vandt: Stadig ubesejrede

| Super Lig | 1 kommentar
Jønsson og company vandt: Stadig ubesejrede
Foto: Getty Images

Konyaspor vandt søndag aften 1-0 på udebane over Denizlispor med Jens Jønsson på banen i hele kampen - Trabzonspor skuffede med 2-2 hjemme mod Genclerbirligi i Superlig.

Konyaspor havde trods Jens Jønssons udligning på udebane mod Galatasaray fået en blød start i den tyrkiske Superlig med tre point i tre kampe, da de søndag var en tur på udebane mod oprykkerne fra Denizlispor.

Oprykkerne har fået en fremragende start med syv point for tre kampe, men mod Konyaspor blev de fra start trykket tilbage.

Gæsterne sad tungt på både spil og chancer, og kort tid efter pausen faldt belønningen.

Deni Milosevic fandt med en aflevering tilbage i banen en fri Farouk Miya på kanten af feltet, og efter at have drejet en forsvarer væk hamrede uganderen kuglen ind til 1-0 for udeholdet.

Jens Jønsson spillede alle 90 minutter på Konyaspors midtbane og kunne notere sig sæsonens første sejr. Det endte 1-0 til Konyaspor, som dermed hopper fra bundzonen og op på 8. pladsen i Superlig med seks point. 

Det er samme pointantal som Trabzonspor, der søndag skuffede ved at spille 2-2 på hjemmebane mod bundholdet Genclerbirligi.

Trabzonspor var ellers foran to gange, sidst efter en straffesparksscoring af Alexander Sørloth, inden Stephane Sessegnon udlignede fem minutter før tid. 


Af Thor Carlskov

1 kommentar

Juvefreak92 21:23          
Han knokler på. Dygtig spiller. Det må snart give en landsholdsudtagelse!
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober