Luk

Jønsson og co.'s festfyrværkeri brændte ud

| La Liga | 1 kommentar

Med fire kasser på 28 minutter startede Jens Jønssons Cadiz og Levante i et højt gear, men siden stoppede festen, og kampen endte 2-2. Valladolid og Elche spillede også uafgjort.

Det blev lidt af et festfyrværkeri fra kampens start, da Jens Jønssons La Liga-oprykkere fra Cadiz tog imod Levante i en kamp i midten af La Liga.

Først var Levante tæt på efter to minutter, men Cadiz viste skarpheden efter fire.

Et konstrastød endte nemlig hos Alberto Perea, som flot blev spillet fri ved bagstolpen. Her kom han ind mod mål, lavede en flot skudfinte og så var han pludseligt fri til at sende bolden i kassen modsat. 

Dermed 1-0, men Levante svarede hurtigt igen.

Først kom Jorge de Frutos fri i højreside, hvorfra han lagde bolden til rette for Roger Marti, som uden problemer kunne sende bolden i kassen til 1-1.

Roger Marti var på pletten tre minutter senere, da gæsterne Levante gentog opskriften med et etableret angreb, som endte i en dybdebold. Denne gang i venstre side, og herfra endte bolden igen hos Roger Marti, der stensikkert nettede til 2-1.

En uhyre medrivende start faldt lidt i tempo, inden Cadiz scorede halvegens fjerde mål efter 28 minutter.

Her dukkede Cala op på et hjørnespark og headede bolden i kassen.

Den stilling holdt til pausen, men i anden halvleg var der langt til samme drama.

Således var Levante spilstyrende, men det blev til få chancer, og derfor endte det uden yderligere scoringer.

2-2-remisen betyder, at Cadiz nu er nummer otte, mens Levante er nummer 11. Andetsteds spillede Valladolid og Elche 2-2 i bunden af La Liga.


Af Jonas Dalgård
Mandag 8. marts
Søndag 7. marts