Luk

Jønssons Cadiz fik point i intens oprykker-duel

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Elche - Cadiz 1-1
La Liga
38' 1-0 Lucas Boye
45' 1-0 Lucas Boye
55' 1-1 Alvaro Gimenez

La Liga-oprykkerne Cadiz og Elche spillede 1-1 efter en medrivende affære mellem de to oprykkere, hvor en målscorer blev vist ud undervejs.

Både Elche og Cadiz er kommet flot fra start i denne sæsons La Liga, siden de sammen rykkede op fra Segunda Division i seneste sæson.

Inden deres interne oprykker-dyst lå Jens Jønssons Cadiz på en imponerende femteplads, mens Elche indtog en tiendeplads i rækken.

Det var kampens store hovedperson Lucas Boyé, der skulle åbne ballet i oprykker-duellen kort før pausen.

Fem minutter før den var argentineren på soloridt og bragte sig selv i en position uden for feltet, hvorfra han med venstre kunne sparke bolden i mål langs jorden.

Tidligere i halvlegen havde målscorer Boyé modtaget en advarsel for en tackling, og sådan en skulle han få en til af, da han sendte en albue i kæben på en modstander.

Derfor måtte dommeren smide argentineren ud, lige før han fløjtede til pause.

I anden halvleg fik Cadiz derfor bedre arbejdsbetingelser, og efter ti minutter af den udnyttede Alvaro et indlæg til at pande udligningen i mål.

Herfra ventede en sej kamp for Elche, der med en mand i undertal forsøgte at forsvare pointet hjem.

Efterfølgende fik oprykkerne derfor flere advarsler i forsøget på at sagtne kampens tempo, ligesom også Jens Jønsson modtog et gult kort for en hård tackling.

Det skulle dog ikke blive til flere mål, hvorfor de to oprykkere måtte deles om pointene.


Af Christian Ambæk
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar