Luk

Jørgensen chokeret over kæmpe hyldest

| Æresdivisionen | 2 kommentarer

Nicolai Jørgensen fik søndag comeback for Feyenoord efter en knæskade, og det glemte fansene ikke at påskønne.

Søndag fik Nicolai Jørgensen sæsondebut for Feyenoord efter en knæskade, da han blev skiftet ind efter en time i 3-2-sejren over ADO Den Haag.

Og det var en chokerende oplevelse for den danske landsholdsangriber, fortalte han efter kampen til avisen De Telegraaf. For fansene på De Kuip gav ham en helt overstrømmende velkomst, da han blev skiftet ind.

- Det var i forvejen et specielt øjeblik for mig, fordi jeg har været ude så længe. Så drømmer man hele tiden om, at man spiller for holdet igen, og på vores eget stadion, sagde Jørgensen efter kampen.

- Jeg regnede med fem minutter i slutningen af kampen. Men træneren råbte meget tidligt: Hej, Nico ...

- Jeg ved ikke, hvad der skete med mig. Jeg følte så meget varme og så meget påskønnelse fra fansene. Utroligt at opleve. Det gjorde mig meget følelsesladet. Det gik ind under huden.

- For at være ærlig var jeg så chokeret, at det blev forkrampet, sagde Jørgensen, der ligesom familien er faldet rigtig godt til i Rotterdam.

- Jeg har gode følelser for klubben. Det ville være vanskeligt at forlade den, ikke kun med hensyn til fodbold, men også med hensyn til min familie.

- Min kone er meget glad for Rotterdam, ligesom jeg er. Vores familie kommer konstant på besøg, og vi elsker byen. Derfor tror jeg, at det også for min kone var et følelsesladet comeback i dag, sagde Nicolai Jørgensen efter sin hyldest. 


Af Thor Carlskov

2 kommentarer

poh 23:19          
Fortjent at NJ får sig en lille optur og et skulderklap. Meget lort har han lagt øre til siden sommeren 2018.
Poor Scouser Tommy 23:41          
Han har også gjort det pisse godt i Feyenoord. Klart de er vilde med ham dernede.
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober