Luk

Jørgensen scorede for Kasimpasa i første sejr

| Super Lig | 7 kommentarer

Infoboks

Kasimpasa - Giresunspor 2-0
Süper Lig
15' 1-0 Nicolai Jørgensen
90' 2-0 Umut Bozok

Nicolai Jørgensen stod for kampens første scoring, da Kasimpasa lørdag aften fik sæsonens første sejr efter 2-0 på hjemmebane mod Giresunspor i Super Lig.

Nicolai Jørgensen og Kasimpasa indledte sæsonen i den tyrkiske Super Lig med et 1-1-resultat på udebane mod Hatayspor.

Lørdag tog holdet imod Giresunspor på hjemmebane, og danskeren startede på banen for sin nye klub.

Og kampen skulle blot blive 14 minutter gammel, før Nicolai Jørgensen for alvor fik stemplet ind i opgøret.

For efter et boldtab på egen banehalvdel fra udeholdet sprang bolden over til Nicolai Jørgensen, der bankede kuglen mod mål første gang.

Skuddet sad lige på målmand Okan Kocuk, som dog havde problemer med at holde fast på bolden, hvorfor den sprang fra ham, hvilket gav Jørgensen muligheden for at trække uden om Kocuk og sende Kasimpasa på 1-0.

Giresunspor kom efterfølgende mere på bolden og pressede på for en udligning, men hjemmeholdet fastholdt føringen til pausen.

Fra anden halvlegs begyndelse pressede Giresunspor igen på for en udligning, og allerede efter 48 minutter lignede det, at Fousseni Diabate havde fået udlignet på måltavlen.

Scoringen blev dog efterfølgende annulleret for offside i opspillet til målet, og så var Kasimpasa fortsat i front.

Gæsterne var mest på bolden efter pausen, og hjemmeholdet forsøgte forsvare føringen hjem, hvilket førte til flere defensive indskiftninger, som betød, at Nicolai Jørgensen fik fyraften efter 75 minutters spil.

Selvom Giresunspor jagtede en udligning til det sidste, så blev det alligevel Kasimpasa, der fik sat den sidste scoring i kassen.

Den kom i overtiden, hvor Umut Bozok var på pletten og sikrede hjemmeholdet en 2-0-sejr, som samtidigt var sæsonens første sejr for Kasimpasa.

Dermed er de nu oppe på fire point efter de første to runder, mens Giresunspor endnu ikke har fået point i denne sæson.


Af Krister Olsen

7 kommentarer

li.gla.makker 20:13          
Tror ikke han spiller professionelt fodbold om et år.
IkastFS 20:30          
Jøsses mand hvor er der meget som er så ubeskrivelig dårligt omkring det mål. Lige fra det elendige skud af NJ til målmanden og forsvarsspillet.
Liverbird78 20:32          
Stærkt Jørgensen
CopenhagenNoice 20:41          
Hvordan i alverden kan en scoring af Jørgensen lede til din trollekommentar om at han stopper? Og jøses hvor er det elendigt at man ikke blot kan glæde sig over en dansk spiller scorer i udlandet..
Det er lørdag venner, snup et glas portvin og læg surmuleriet på hylden for en stund.
Bikubesang 21:00          
God nyhed. Jeg håber, han scorer mange mål i ligaen.
TR1986 21:02          
Jøsses mand hvor er der meget som er så ubeskrivelig dårligt omkring det mål. Lige fra det elendige skud af NJ til målmanden og forsvarsspillet.
Jeg synes det var klart positivt så hurtigt Nicolai Jørgensen reagerer og opfanger situationen. Selvom målmanden burde have klaret det første skud bedre, så er det altså knaldhårdt sparket og Jørgensen reagerer igen hurtigt ved at opfange situationen. Jeg kan finde over 1000 mål der er grimmere end det her.
poh 00:33          
Fedt at se fodbolddanmarks nationen steppe up hver gang der er en nyhed om Nico. Tag jer sammen. CE og Schøne brændte også. Kom nu videre.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar