Luk

Johan Larsson: Guingamp er verdens ende

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Le Havre - Guingamp
Ligue 2 (23/01)
Oddset 2,55 2,95 2,95
bet365 2,45 3,00 2,90

Den tidligere Brøndby-anfører Johan Larsson fortæller om et kaotisk ophold i franske Guingamp, hvor han ikke mener, at han for alvor fik chancen.

Johan Larsson spillede et halvt år i franske Guingamp imellem sine to ophold i Brøndby, og det var ikke nogen succes for svenskeren.

Larsson forklarer, at han var meget overladt til sig selv og kalder klubben for 'verdens ende'.

- Du får måske en eller to chancer, og ingen kommer og klapper dig på skulderen for ikke at tale flydende fransk eller hjælpe dig med en privatunderviser, siger Johan Larsson til FotbollDirekt.

- Du bliver kastet lige ud i det, og jeg synes stadig, at det gik godt i den første måned. Siden da blev jeg skubbet ud af truppen, kan man sige. Vi mødte PSG to gange; i cuppen slog vi dem 2-1, og så tabte vi 0-9 i ligaen. Efter det spillede jeg ikke.

- Når man tror, man er ved verdens ende, skal man fortsætte lidt tid, og så er man i Guingamp. Hvis man er klar til at præstere der, ønsker jeg dig held og lykke, men du skal være opmærksom på, at det er en enorm omstilling.

Johan Larsson nåede blot fire kampe for Guingamp, inden turen gik hjem til Brøndby. Nu er han på kontrakt i Elfsborg.


Af Sara Margren

8 kommentarer

saltsyre 20:46          
Var det ikke der lars Jacobsen havde fint succes som back eller husker jeg forkert?
Danish_Messiah 20:52          
Ja igen så er det nemt at give andre skylden for at man ikke slog igennem..

håbløs mentalitet.
BedreEndBeckmann 21:00          
Det var det netop jo :) Lebogang Phiri har heller ikke, haft noget at beklage sig over...
rfcguld 22:35          
Og Kalle Johnson tog da fra Randers FC dertil i 2014, og havde fin succes i 4-5 år dér...
Strunge III 05:29          
Igen, igen ska man høre på bold-brugere, der ved alt. ja, Jacobsen, Johnson og Phiri havde moderat succes, men udfra Larssons beretninger er det vel for fanden åbenlyst, at klubben er enden på alle reelt seriøse spilleres karriere, og hvis man tænker sig om bare 2 min, forstår man selvf, at en klub jo ik henter spillere, og afsætter en del af sit lønbudget, uden et mål om, at disse ska blive en fiasko. Det er set mange gange før, og alle, der taler imod det, forstår tydeligvis intet om, hvordan en forretning fungerer. Man håber naturligvis altid på fra arbejdsgivers side, at sign on fee og løn går li ned i lokummet, og at spillerens karriere går samme vej. Alt andet ville da være mærkeligt, og her må jeg li be om lidt selvindsigt, fra dem, som er uenige - ingen argumenter ka vel tale imod denne logik? Synes personligt, at Larsson er en kæmpe helt - han tør, hvor andre tier.
CopenhagenNoice 08:08          
@strunge: jeg kan ikke finde ud af om det er din tegnsætning der forvirrer mig, eller om du prøver at være sarkastisk på skrift? Kan du uddybe hvorfor Larssons billede af klubben er mere troværdigt end de omtalte succeshistorier?
Det virker, på mig, lidt "fanboy-agtigt" at angribe folk der stiller spørgsmålstegn ved én spillers dårlige oplevelser, kontra flere andres modsatte ditto.
Slettet(592019202205) 08:35          
Johan Larsson var jo ikke engang en profil i BIF. Han var god offensivt, og havde nogle fine kvaliteter der passede BIF, men det var også tydeligt at BIF var hans topniveau. Da han skiftede væk sad jeg i hvert fald ikke med følelsen af BIF havde mistet en uerstattelig profil. Han var heller ikke ligefrem uerstattelig i anden omgang.

Han kom så til klubben på en fri transfer som 29 årig med en kort kontrakt, så de har formentlig også lidt set det som en "lottokupon" eller en backup, som de ikke havde investeret ret meget i, og derfor ikke død og pine skulle have til at blive en succes. Sådan tror jeg det er i de fleste klubber, især i udlandet, hvor de generelt er langt hurtigere til at gå videre til næste spiller. Så hans lave antal chancer hænger formentlig også sammen med, at klubben aldrig har set ham som en langsigtet løsning, og at han derfor mere eller mindre skulle præstere fra dag 1, for at man kunne retfærdiggøre at spille med ham.
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar