LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Johan Larsson om Oscar-sag: Vi var i chok

| Superligaen | 11 kommentarer
Johan Larsson om Oscar-sag: Vi var i chok
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 3,25 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,16
YouBet 3,25 3,55 2,15
Johan Larsson fortæller, at det var en utrolig turbulent tid i Brøndby for snart to år siden, da Oscar-sagen brød ud, og Thomas Frank sagde sit job op.

I foråret 2016 brød kaos ud i Brøndby, da det kom frem, at formand Jan Bech Andersen under dæknavnet 'Oscar' havde skrevet kritisk om cheftræner Thomas Frank og flere af klubbens spillere i et fanforum.

Det fik blandt andet den konsekvens, at cheftræner Thomas Frank sagde sin stilling op, fordi han havde oplevet et tillidsbrud.

På sidelinjen stod alle spillerne og fulgte med. Johan Larsson, som var kommet til klubben et år tidligere havde dog svært ved at forstå, hvad det hele handlede om, da det brød ud.

- Det var utrolig turbulent. Jeg, som ikke læser danske medier, havde ingen anelse om, hvad der skete. Jeg fik en besked sent på aften og fik at vide, at vi havde et ekstraordinært møde morgenen efter, hvor jeg endda tror, vi havde fri, men skulle komme ind alligevel, siger Larsson til fotbollskanalen.se.

- Jeg havde ingen idé om, hvad der var sket og var nødt til at skrive en besked til assistenttræneren og spørge, hvad det handlede om. Så sendte han bare et link til Ekstra Bladet. Det er klart, at det var utrolig turbulent og en utrolig trist måde, vores tidligere træner måtte forlade klubben på, siger han.

Johan Elmander var en af de spillere, som fik hårdest kritik af formand Jan Bech Andersen, og hele situationen bevægede spillertruppen meget, husker Johan Larsson.

- Vi spillere var i chok, og det var han (Elmander, red.) også. Når man fortæller om det til andre folk, så tror de knap nok på det. Det var utrolig specielt. Vi var chokerede og viste ikke rigtig, hvordan vi skulle håndtere det. Det er ikke noget, nogen har været vant til tidligere.

Johan Larsson fortæller, at der selvfølgelig blev snakket om balladen i omklædningsrummet. Samtidig fortæller han, at han nu jævnligt er i kontakt med Jan Bech Andersen via SMS.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

LFC4Life 09:49          
Jeg er ikke i tvivl om, at JBA brænder for Brøndby. Jeg er heller ikke i tvivl om, at AZ er en langt bedre træner for klubben, end Thomas Frank var det.

Men den her sag, er nok en af de mest amatøragtige handlinger jeg nogensinde har set fra Brøndbys ledelse i mine 15 år som fan (ja ja, jeg kom først med i teenage-årene ;-) ). Det er var simpelthen så langt ude, at jeg har haft svært ved at tage JBA seriøst lige siden.

Og jo, hans penge har hjulpet os tilbage mod toppen ved at finansiere køb, og åbenbart været med inde over med AZ, og jeg jubler nøjagtig lige så meget når Mukhtar scorer, som jeg ville have gjort hvis en lokal Brøndby-knægt scorer.

Men sagen i sig selv... amatøragtigt. Simpelthen.
Kick and rush 10:06          
Eneste positive ved denne sag var at Brøndby ovetog rollen som DKs galehus nummer et for en periode. At GF så valgte at tage den tilbage er en anden historie. Tsk
R15n14y 10:08          
Der er ikke rigtigt noget at fosvare, men jeg synes, Onkel Jan har gjort så meget godt for Brøndby, at jeg godt kan tilgive ham, omend jeg godt kan forstå, hvis spillertruppen og Troels stadig har det lidt svært med tilliden.

Til vores held husker jeg det som om, at det her sag var rimeligt hurtig lukket, mens konesagen fik lov til at køre længe og tiltrak mere opmærksomhed.
Retrospect 10:22          
Det er ubetinget den pinligste episode i Dansk fodbold.

Utroligt synd for TF at blive tvunget ud på den måde.
Jeg kan godt tilgive JBA, men det ændrer ikke ved at det er det dummeste i lang tid.
Mourinhos_Red_Army 10:42          
Set udefra var det virkelig komisk, men det kan ikke have været særligt sjovt for TF eller spillerne (især Elmander).
CopenhagenNoice 11:11          
Surrealistisk sag og jeg kan sagtens forstå hvis der stadig er "trust issues" ..men er der en speciel grund til at der bliver skrevet om det nu igen? Som der står: 2 år siden. Videre!
ThomasDiego 12:42          
Som der står, det er de svenske medier som har snakket med Johan om sagen...


Selvfølgelig var det da pinligt, hvorfor fyrede han ikke bare ungdomtræneren med det samme. Thomas Frank havde intet at gøre som cheftræner, det burde have stået klart meget hurtigt.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar