Luk

Johan Larsson-selvmål sendte MFF i top tre

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Elfsborg - Malmö FF 0-1
Allsvenskan
76' 0-1 Johan Larsson

Malmö FF er i top tre i Allsvenskan efter en 1-0-sejr over Elfsborg. Kampens ene mål var et selvmål af Elfsborgs Johan Larsson.

Onsdag var der topdyst i Allsvenskan, da nummer tre Elfsborg tog imod Jon Dahl Tomassons Malmö FF-tropper, som var nummer fire inden kampen.

Sidstnævnte havde gang i en sløj stime med tre kampen uden sejr, og det skulle der altså rettes op på.

Elfsborg var eneste hold med danskere i startopstillingen, da Frederik Holst, Jeppe Okkels og Andre Rømer alle var inde fra start, mens Malmö FF kun havde dansk islæt på bænken i form af Lasse Nielsen.

Det var en ganske lige topkamp, hvor Elfsborg skabte de største muligheder. Værterne havde faktisk bolden i mål inden pausen ved Per Frick, men hans kasse blev annulleret, da der blev begået frispark på Anel Ahmedhodzic.

I anden halvleg startede Elfsborg med en lovende mulighed til Per Frick, men han formøblede muligheden.

Elfsborg pressede Malmö FF godt, og det lignede, at det var værterne, som skulle komme foran, men så småt fik gæsterne bidt sig ind i opgøret, og blandt andet blev Frederik Holst tvunget til at redde på stregen efter 65 minutter.

Efter 77 minutter scorede Malmö FF så, og det var med en hånd fra den tidligere Brøndby-kaptajn Johan Larsson, der nu tørner ud for Elfsborg.

Han satte hovedet på et indlæg, men fik ikke sendt bolden væk fra mål, og så var Malmö FF på 1-0, hvilket endte med at blive kampens resultat.

Malmö FF er nu i top tre i Allsvenskan, hvor der er tre point op til førstepladsen Djurgården.


Af Jonas Dalgård
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober