Luk

John Fleck kollapsede: Har spurgt til kampen

| Championship | 15 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Queens Park Rangers
Championship (13/12)
bet365 1,90 3,50 4,00

Sheffield United-spilleren John Fleck kollapsede tirsdag aften på banen, men træner Slavisa Jokanovic fortæller, at han på hospitalet var ved bevidsthed og spurgte til resultatet af kampen.

Da Sheffield United mødte Reading tirsdag aften, kollapsede den tidligere skotske landsholdsspiller John Fleck på banen i det 63. minut.

Det var uhyggelige scener på banen, hvor 30-årige Fleck modtog behandling, inden han blev båret ud og kørt på hospitalet.

Efter kampen kunne Sheffield United-cheftræner Slavisa Jokanovic heldigvis berette, at John Fleck var okay. 

- Han er på hospitalet nu og er ved bevidsthed, og han spurgte efter resultatet på kampen. Forhåbentligt bliver han okay. Han er i sikkerhed og i gode hænder, og vi beder til, at alt bliver okay, siger Jokanovic ifølge TalkSport.

Sheffield United vandt kampen 1-0 over Reading.


Af Jonas Dalgård

15 kommentarer

Eroh 23:59          
Hører vi enten meget mere om folk der kollapser eller er der bare en generel stigning i antallet af folk som falder om på banen? Og hvad skulle årsagen i så fald være?
MartinHerold 00:04          
Du skal næppe vente længe for at se et par stykker, der gerne vil skyde skylden på vaccination. Helt ligeglade med det faktum, at fx hjertekomplikationer er meget, meget - meget - hyppigere ved virussygdommen COVID-19 end ved fx vaccinen.
Danish_Messiah 00:14          
Der kan være mange årsager til at vi høre mere om det.

Men mon ikke man skal tage og kigge lidt på det medicinske arsenal der bliver brugt, bare få år tilbage var agger ved at kolapse pga af forgiftning.
Busk79 01:34          
Det hjerteproblemer.. Ja right.. For 10 år siden var det sikkert hyppigt.. Men der ER flere af dem nu..
Lazaronen 01:43          
God bedring til Fleck, en af mine favoritspillere da han var i Coventry.


Jeg skal ikke blande mig i hvad årsagen er, men jeg tror mest af alt det er et statistiks sammenfald.
Mange mennesker spiller fodbold og et sted mellem 25-30% af verdensbefolkning dør (før covid) af hjerteproblemer og blodpropper.
Anders Storgaard 01:44          
- min tanke falder på doping ...
Færgen 02:16          
https://checkfact.org/nastan-8-ganger-hogre-dodlighet-for-unga-europeiska-fotbollsspelare-i-hjartstillestand/?fbclid=IwAR0DZx0q_IsQDxN1xuOXnhMzuAE4MavclhqOiGI3XdPdgloIknfl87vnNDc
Tjah synes da denne artikel er ret skræmmende læsning, og meget mistænkeligt kontra en helt ugennemtestet Mrna vaccine som ikke må sammenlignes med de almindelige influenza vacciner.
Tirsdag 7. december