LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

John Terry jubler: Ét skridt til drømmen

| Championship | 1 kommentar
John Terry jubler: Ét skridt til drømmen
Foto: Getty Images
Aston Villa-kaptajn John Terry var lykkelig, da klubben tirsdag sikrede sig en plads i playoff-finalen mod Fulham. De to hold skal kæmpe om en plads i Premier League.

Aston Villa og Middlesbrough spillede tirsdag 0-0, og dermed er førstnævnte klar til playoff-finalen om en plads i Premier League med en samlet sejr på 1-0.

John Terry kom til klubben forud for sæsonen og har båret anførerbindet under manager Steve Bruce hele sæsonen - og han var jublende lykkelig efter opgøret på Villa Park.

- Det  var fantastisk i aften. Fansene var fremragende. Deres støtte til drengene har været utrolig. Stemningen i omklædningsrummet er også fremragende - vi har en utrolig holdånd, siger John Terry ifølge klubbens hjemmeside.

- Ét skridt mere, og så har vi opnået drømmen.

- Vi har leveret to gode præstationer ude og hjemme. Det var vigtigt, at vi ikke lukkede mål ind i første halvleg. Vi fik i stedet et nyt clean sheet - to på to kampe, hvilket er rigtig godt.

- Det var meget intenst, men managerens plan virkede fantastisk. Han fortjener stor kredit for det. Spillerne var af høj klasse. Nu tager vi til Wembley - der er stadig ét skridt tilbage, siger John Terry.

Aston Villa rykkede ud af Premier League i 2016 og har altså spillet to sæsoner i den næstbedste række. I playoff-finalen skal Aston Villa møde Fulham.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

-Mati-1985- 14:18          
Et skridt til prem og omkring 38 kampe til, tilbage til Championship.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar