Luk

John Terry kvitter Aston Villa: Vil være chef

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - West Ham
Premier League (31/10)
Oddset 2,70 3,45 2,55

Aston Villa bekræfter, at John Terry forlader klubben denne sommer, da han ønsker at forfølge muligheden for at blive manager.

John Terry forlader Aston Villa denne sommer.

Chelsea-ikonet har været assistent for Dean Smith siden 2018, men nu føles det rigtigt at søge nye udfordringer i trænergerningen, mener Terry.

- Det har været en kæmpe ære og et stort privilegium at have været i Villa i tre år, men nu føles det rigtigt at træffe den ekstremt svære beslutning om at komme videre, siger Terry.

- Jeg vil vise respekt for manageren og alle i Aston Villa, og efter jeg har tænkt grundigt over min fremtid denne sommer, er jeg nået frem til, at det ikke vil være fair at fortsætte i en ny sæson uden at være sikker på at færdiggøre den.

40-årige John Terry lægger ikke skjul på, at hans mål er at blive manager.

- Min umiddelbare plan er at tilbringe lidt kvalitetstid med min familie og derefter forhåbentlig få nogle invitationer til at besøge klubber og ledere rundt omkring i Europa for at udvikle mit mål om at blive manager.

- Det har altid været min ambition at blive fodboldtræner, og når jeg får den rigtige mulighed, føler jeg mig klar til at tage en sådan udfordring op, siger Terry.

John Terrys navn er blevet nævnt i forbindelse med et trænerjob i Swansea, hvor Steve Cooper ventes at rykke videre denne sommer.


Af Sara Margren

6 kommentarer

andreasgh 11:58          
Så kan Niels Frederiksen godt begynde at kigge sig over skulderen! Sportschefen har tømt hans muligheder for sportslig succes og formandens ønsketræner er nu fri på markedet.
MR. Buur 13:27          
Dejligt at vi ser nogle nye manager emner poppe op og så med Engelsk baggrund - de kan jo heller ikke alle blive ansat som tv eksperter!

Terry venter vel på at de første managers ryger ud så han kan få et tilbud i PL.

Jeg kunne ellers godt have set ham i en klub som Crystal Palace, hvor jeg tror han ville kunne bidrage mere til den generations skift de er i gang med.... men det kan jo være at den mulighed dukker op igen i løbet af de kommende måneder.
KiksetIndspark 13:31          
Underlig timing. Havde han nu gjort det og meldt ud allerede i Juni, så kunne han måske have landet et trænerjob i Championship fx.
JytteRolf 13:49          
Jeg har ingen idé om hans kvaliteter som manager, men det er underligt han har måttet tage en tjans som assistent før han bliver manager.
Hans navn alene er jo i klasse med Wayne Rooney og Frank Lampard og han burde det være for længst have landet et attraktivt managerjob.
Anyway - det kan nås endnu. Ønsker ham held og lykke.
Acheron 3 15:58          
Underlig timing. Havde han nu gjort det og meldt ud allerede i Juni, så kunne han måske have landet et trænerjob i Championship fx.
@Kiksetindspark

Et eller andet sted siger han jo indirekte, at han ikke helt er klar endnu men til gengæld gerne vil have muligheden for at kigge diverse managers og trænere over skulderen for at lære, for derefter at kigge efter et managerjob. Så modsat Rooney f.eks. vil han helst have lidt ekstra ballast før han griber det an - ud over erfaringen som assistant manager.
Fremad Amager på Landsholdet 23:07          
Så rykker Aston villa ned
Mandag 25. oktober