Luk

Jon Dahl: Back må bestemme i afskedskamp

| Allsvenskan | 5 kommentarer

Infoboks

Jon Dahl Tomasson har lovet Behrang Safari, at han må bestemme, hvor meget han spiller i karrierens sidste kamp, der spilles søndag. 

Malmö FF er inden sidste spillerunde allerede sikret det svenske mesterskab, og det giver noget frihed for Jon Dahl Tomasson i forhold til spilletiden til de forskellige spillere. 

Søndagens kamp mod Östersunds FK er ikke bare sæsonens sidste kamp. Det er også den 35-årige venstreback Behrang Safaris sidste kamp i karrieren. 

Og den får Safari selv lov at bestemme over, når det gælder, hvor meget spilletid, han får. 

- Jeg tror, jeg havde fire ændringer til kampen mod Varberg. Der kommer også til at være ændringer i morgen. Vi skal også sørge for at Safari får nogle minutter. Det er hans sidste kamp, så han får lov at bestemme, hvordan han ønsker, det skal ske.

- Det synes jeg er vigtigt, og jeg har spurgt ham, hvordan han ønsker sin sidste kamp. Vi får at se, hvad han vælger. Han har fået muligheden for at vælge, om han vil starte eller blive indskiftet, siger Jon Dahl Tomasson ifølge Footballskanalen. 

Behrang Safari har spillet 31 landskampe for Sverige og har derudover repræsenteret Basel og Anderlecht. 

 


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

Cerezo 23:48          
Safari bør naturligvis starte, få anførerbindet samt spille så længe han orker, når nu der intet er på spil i kampen. Vi har immervæk at gøre med en mand, der debuterede for klubben for over 16 år siden, har spillet 8 sæsoner for Malmö og vundet 4 svenske mesterskaber med klubben (og totalt 11 mesterskaber i Sverige, Schweiz og Belgien i karrieren, hvilket det vel nærmest kun er Zlatan som kan hamle op med blandt svenske spillere de sidste 20 år).

I år har Safari ikke været stamspiller og vel heller ikke helt holdt niveau når han har fået chancen, men han har tidligere været virkelig dygtig og meritterne taler for sig selv. Synd for ham at kampen spilles uden tilskuere.
Skaw 10:08          
Vi? Sjovt!
MFF 11:57          
Cerezo, hvor står det modsatte? På nær det med anførerbindet. Hverken Danne, Yksel, Anders Andersson bar det i deres sidste kamp. En stor spiller takker af og han får sin hyldest. Både med T-shirt (du har vel også bestilt?) og virtuelt.
Cerezo 15:24          
@Skaw: "Vi" som i bold.dk, MFF, du, jeg og alle andre som beskæftiger os med Safaris afskedskamp gennem at skrive, læse og kommentere på en nyhed om den.

@MFF: Intet sted, jeg synes bare at Jon Dahl burde have ladet Safari starte og ikke lade det være op til ham. Nu startede han på bænken og så måtte AC tage sig af straffesparket. Men mon ikke Safari kommer på banen snart når nu man fører 4-0 i pausen og får lov at sparke hvis man skulle blive tilkendt yderligere et straffespark?
MFF 15:51          
Det håber jeg også ;-)
Mandag 18. januar