Luk

Jon Dahl efter CL: Burde have lukket kampen

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Valmiera FC - Riga FC
Virsliga (27/10)
Oddset 1,77 3,70 3,65

Jon Dahl Tomasson glæder sig over den samlede sejr over Riga FC i Champions League-kvalifikationen, men den danske træner mener, at Malmö FF skulle have lukket kampen.

Malmö FF gik tirsdag aften videre i kvalifikationen til Champions League med en samlet 2-1-sejr over Riga FC.

Efter kampen var Malmö-træner Jon Dahl Tomasson da også glad for sejren, selvom danskeren mente, at kampen burde have været afgjort noget før.

- Vi havde meget boldbesiddelse i første halvleg, hvor vi dominerede og kontrollerede kampen. Måske spillede vi lidt for langsomt, fordi der var så meget plads på banen.

- Så scorede vi et fantastisk mål. Det er måden, vi vil spille på, hvor vi udnytter de muligheder, som modstanderne giver os. Jeg synes, det var retfærdigt, at vi kom foran med 1-0.

- I anden halvleg gjorde de det svært for os. De vandt mange andenbolde, og vi gjorde det svært for os selv ved at lukke et mål ind. Efterfølgende havde begge hold chancer, men vi burde have lukket kampen.

- Vi vidste, at det ville blive en svær kamp på udebane i varmen mod Riga, men det vigtigste er, at vi fører efter to kampe. Det er meget vigtigt for klubben, siger Jon Dahl Tomasson til klubbens hjemmeside.

Med tirsdagens sejr over Riga er Malmö nu klar til anden kvalifikationsrunde i Champions League.


Af Krister Olsen
Tirsdag 26. oktober