Luk

Jon Dahl efter ny sejr: Vi holder pedalen nede

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Falkenbergs FF 2-1
Allsvenskan
40' 1-0 Søren Rieks
51' 2-0 Isaac Kiese Thelin
87' 2-1 Tobias Englund

Jon Dahl Tomasson slår fast, at Malmö ikke kommer til at gå ned i kadence på trods af et solidt forspring i Allsvenskan.

Jon Dahl og Malmö vandt igen i dag i Allsvenskan og er nu, efter en svingende sæsonstart, oppe på 11 kampe i træk uden nederlag.

Samtidigt tabte de nærmeste konkurrenter i titel-kampen, Elfsborg og Djurgården, og det giver Malmö et forspring på syv point efter sytten runder i den bedste svenske række.

Forspringet ændrer dog ikke noget for Malmö-træner Jon Dahl Tomasson. Det siger han til Fotbollskanalen.

 - Det kan jeg sige på dansk: Det betyder ikke en skid. Vi skal fokusere på hver eneste kamp. Vi har pedalen i bund, og det skal den være helt til december. I mit hoved lever rækken til december. Man skal altid gøre det bedre og ikke stille sig tilfreds. Vi er en ambitiøs klub, og det samme er spillerne og jeg selv. Vi skal levere det bedste hver gang og kan ikke slappe af, siger den danske træner.

Søren Rieks scorede det første mål for Jon Dahl's tropper i dagens 2-1-sejr over Falkenbergs FF, hvor Lasse Nielsen fik comeback efter en skade.

Derudover var Anders Christiansen også at finde i startopstillingen, mens Jonas Knudsen blev skiftes ind i anden halvleg.

I næste runde tager Malmö på hjemmebane mod titel-konkurrenterne Elfsborg.

 


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november