Luk

Jon Dahl er tvetydig om skifte: Har ambitioner

| Allsvenskan | 12 kommentarer

Infoboks

Jon Dahl Tomasson åbner måske døren på klem for et skifte fra Malmö FF, da han siger, at han har ambitioner som træner, som dog også kan udleves i Malmö.

Jon Dahl Tomasson og Malmö FF har netop vundet det svenske mesterskab for andet år i streg, ligesom de i efteråret har spillet Champions League.

Der kan ikke stilles spørgsmålstegn ved, at det går godt for Jon Dahl, og det får en masse spekulation til at florere om den succesfulde danske cheftræners fremtid.

Mandag blev det rygtet, at den svenske klub allerede var på jagt efter nye træneremner, hvor blandt andet Marti Cifuentes fra AaB angiveligt skulle være på ønskelisten, og nu svarer Jon Dahl så selv på spørgsmål om sin fremtid.

Overfor Ekstra Bladet er han nemlig ikke afvisende for at prøve noget nyt.

- Jeg havde masser af ambitioner som spiller, og jeg er den samme person, så det har jeg også som træner.

- Men ambitioner kan jo både være at vinde det tredje guld i træk i Sverige - eller at prøve mig selv af i en større klub i et større fodboldland, siger Jon Dahl.

På den måde hverken be- eller afkræfter den danske cheftræner noget om sin fremtid, som i første omgang også skal bekymre sig om at afslutte sæsonen med Malmö FF onsdag aften i Champions League på udebane mod Juventus.

Frem mod den kommende sæson forklarer Jon Dahl dog videre, at han er i gang med at planlægge den i Malmö FF.


Af Kristoffer Lind Pedersen

12 kommentarer

Slettet(270000221401) 13:06          
Jeg synes at han til tider er en kende for arrogant, men jeg kan sgu godt lide hans passion og ambitioner.

Jeg havde i hans aktive karriere, svært ved at forestille mig den succes som han endte med at få.

Det samme er tilfældet om hans trænerkarriere - der har han også overrasket mig positivt.

Bliver spændende at se hvad han kan drive det til. Måske en kommende træner for I Rossoneri:-)
KiksetIndspark 13:14          
Han må da efterhånden være et varmt emne i Holland igen. Har dog svært ved at se ham få en succes a la Thomas Frank eller Laudrup. Dertil virker han ikke dygtig nok. Andre trænere har vundet med Malmø uden at imponere.
SotD 13:45          
Måske han ikke er så taktisk dum som mange gør ham til. Når man har været træner i Malmö, Roda og Excelsior samt assistent for det danske landshold og Vitesse så må man jo kunne et eller andet. Præcis ligesom i fodboldkarrieren er blikket for rummene hos modstanderne måske en af nøglerne for ham til at opnå en pæn udlandskarriere.

Jeg er enig i at han nok snart er at finde i Holland igen, men man kunne jo godt forestille sig, at han lige skal se hvad han kan med Malmö i de internationale turneringer én gang mere. Det gik jo rigtig godt i kvalifikationen. I gruppespillet måske not so much, men det er også nogle stærke modstandere.
Slettet(542249213012) 14:18          
Kom nu ned jorden Jon, du har jo ikke præsteret noget særligt med Malmø sammenlignet med hvad Allan Kuhn præsterede.
Roedmario 14:35          
Lyder lidt som om han gerne vil have lønforhøjelse .-)
madin 14:42          
DinoZoff:

Hvad præsterede Kuhn da som Jon ikke har gjort?
janbo 16:01          
Agger og co bringer HB Køge i superligaen om 2 år. Super Jon tager over i klubben, hvor hans karriere startede, som Danmarks bedste måltyv, og gør HB Køge til Danmarksmestre.

Køge Kommune , 3 gange Danmarksmestre.
Fredag 21. januar