Luk

Jon Dahl har cheftræner-ambitioner

| UEFA Nations League B | 6 kommentarer

Assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson drømmer om at blive cheftræner igen en gang, men lige nu nyder han samarbejdet med Åge Hareide.

Jon Dahl Tomasson er assistent for landstræner Åge Hareide, men den 42-årige ekslandsholdsspiller har ambitioner om at blive cheftræne en dag.

Tomasson vil dog over for Ekstra Bladet ikke svare direkte på, om han kunne være Åge Hareides afløser, når nordmanden engang stopper.

- Der er ingen tvivl om, jeg skal være cheftræner igen, siger Tomasson til Ekstra Bladet.

- Lad mig sige det sådan, at jeg har et godt samarbejde med Åge Hareide, hvor jeg har et stort ansvar. Det hjælper meget, at Åge har stor tillid til mit arbejde.

Jon Dahl Tomasson var cheftræner i et halvt år i hollandske Roda tilbage i 2013. Han blev assistent for landsholdet i starten af 2016.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Tenver 07:11          
Ja, tak. Og med offensiv fodbold i plus, på landsholdet.

Ellers vil jeg igen sværge til Kasper Hjulmand. Er det erfaring det drejer sig om, så er der jo kun én dansker, der kan tage over (nej, ikke Flemming Serritslev...), nemlig Mr. Laudrup himself.
JaGz 08:29          
Han må gerne state med at være cheftræner i AaB :D :D
+128477 09:13          
Michael Laudrup. Det skriger til himlen, at han skal stå i spidsen for vores største talentmasse siden 90´ ´erne, næste gang vi skal skifte. Håber at, Hareide når at bygge den centrale akse op med Kjær, AC og Delaney, Højbjerg, Eriksen og eventuelt Dolberg på toppen.
JUXTAPOZ 09:44          
Jon Dahl skulle være i spil som AaB-træner fra nytår...
Tenver 10:15          
Hvor ser I det henne?

Det lyder evigt mere interessant end drønkedelige Wiggo, uagtet historien med Roda.
thomasjn 21:08          
@JaGz / JUXTAPOZ
Ellers tak! Manden har ikke bevist noget som træner og et stort navn er ikke nok i sig selv. Derudover tror jeg simpelthen ikke på at manden bag aktion Tudeprins overfor pressen i 2008 har balls til en cheftrænerstilling. 2008 landsholdet fik kritik med rette og når man på den måde bliver pigefornærmet og går i presseboykot er man sgu ikke mande til en by/landsdel med et ret kritisk publikum. Har svært ved at få øje på åbenlyse fodboldmæssige eller ledelsesmæssige kvalifikationer.
Onsdag 26. februar