Luk

Jonas D. om rekord-ringe start: Ikke så dårligt

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AC Horsens 2-1
Superligaen Grundspil
5' 1-0 Jesper Lindstrøm
45' 2-0 Simon Hedlund
90' 2-1 Michael Lumb

AC Horsens har præsteret den værste 3F Superliga-start nogensinde, men klubbens nye cheftræner Jonas Dal er trods alt en smule optimist.

AC Horsens scorede sæsonens første mål, da man søndag tabte 1-2 til Brøndby i tredje runde af 3F Superliga-sæsonen.

Det var tredje nederlag af tre mulige, og det er den værste sæsonstart i klubbens Superliga-historie.

Ved roret er en ny mand ved navn Jonas Dal, men han er ikke helt bekymret for AC Horsens’ ve og vel trods den dårlige start med nul point til følge.

- Hvis jeg kun skal forholde mig til pointene, så er jeg enig i, at det er en elendig start. Men jeg er nødt til at se på om det spillemæssige er helt håbløst og om man går den vej, som hønsene sparker. Så ville jeg være bekymret, men det er ikke så dårligt, siger han og fortsætter:

- Det var heller ikke så dårligt mod Brøndby, men jeg er klar over, at det handler om point, når vi kigger på stillingen, og derfor er det træls at se et nul.

Han var efter søndagens kamp ikke tilfreds med, hvad AC Horsens skabte af chancer trods et overtag i spillet.

- Jeg ved ikke, om vi skal kalde det tandløst. Men vi skulle gerne få mere ud af vores spillemæssige overtag, når vi også holder dem væk fra stort set noget som helst. Vi skulle gerne have nogle chancer og muligheder, som rent faktisk kunne være blevet til mål, siger han og medgiver, at der ikke blev skabt nok.

- På Brøndby Stadion kan man ikke forvente at få helt vanvittigt meget, men når man har så meget, som vi havde i anden halvleg, så forventer jeg at få mere og at vi bliver dygtigere til at få slået den lidt tidligere ind over.

Jonas Dal var ikke tilfreds, at AC Horsens to angribere, Jannik Pohl og Nicolai Brock-Madsen kom for langt ned i banen, hvorfor det sjældent var de to, som var med i feltet, når AC Horsens havde indlægsmuligheder.

I næste runde venter de forsvarende danske mestre på AC Horsens.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

bruger 150809 19:34          
Mega dårlig start , men det er ikke Dals skyld.men håber at Dal får chancen for at få dem op af 1div.
acgade 19:54          
I bund og grund er det jo ikke den ny træners skyld. Vedkommende, der har ansat ham, bærer hele skylden
lblblb 20:19          
Den eller dem som fyrede Bo Henriksen er de(n) store skurk(e) , når det så er sagt, så egner ACH sig ikke som et spillende hold, man burde have fundet en træner som ville fortsætte Bo Henriksens stil.
Kepgar 20:41          
Nej det er endelig ikke Dals skyld.

Mener faktisk ikke at man kan forvente at Horsens, får mere end 1 point i de første 4 kampe, da både ABB, Randers, Brøndby og FCM som de skal møde næste weekend, er bedre klubber.

Det bliver en svær sæson uden en Bo H, der bare havde en evne til, at få det bedste frem i spillerne og tit hiv nogen rigtig vigtige point hjem, i mod klubber der er langt bedre.

Den evne har Dal bare ikke vist endnu.
Él Capitano 21:23          
Luk nu Dal..
mirakelmix 22:26          
Ja man starter mod nogle gode hold. De haavde sikkert fået de samme point med Bo ved roret!

Til gengæld tror jeg Dal er fejlcastet til ACH´s spillestil, på den anden side, så gjorde han det jo rigtigt godt i Hobro med nogle lynhurtige kontraspillere og et godt sammenhold!
Esbjerg - fan 08:39          
Dal var jo også en kæmpe fiasko i Esbjerg - spillerne kaldte ham serie 6 træneren fordi hans taktisker evner var så ringe - han kom kun med fælles brætspil og overnatning på sin landejendom.
Mandag 26. oktober