Luk

Jonas Knudsen: Ståle ved hvad han vil

| Europa League | 0 kommentarer
Jonas Knudsen: Ståle ved hvad han vil
Foto: Malmö FF

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Malmös Jonas Knudsen forventer et godt organiseret FC København-hold og forudser, at kampens indledning vil blive præget af en del hårdt spil.

Jonas Knudsen skiftede denne sommer fra Ipswich til Malmö FF, og torsdag aften venter den nok største kamp siden danskerens skifte til det sydsvenske.

FC København gæster Stadion, og Knudsen forventer hård kamp, der kan minde meget om en kamp i den engelske Championship.

- Vi ved, at Ståles hold altid er fantastisk godt organiseret, og han ved, hvad han vil, så det bliver nok en ret taktisk kamp. Der vil nok være nogle hårde dueller i starten af kampen, og så handler det om, hvem der får hul på bylden.

- I den slags kampe skal man kende sin besøgelsestid og sørge for at få scoret i sine gode perioder. Det kommer nok til at minde lidt om en Championship-kamp med to hold, der er meget lige, siger Jonas Knudsen til bold.dk.

Venstrebacken har været i Malmö i lidt over to måneder, og han kan tydeligt fornemme, hvor stor betydning kampen har for klubben.

- Man kan tydeligt mærke den stemning, der er omkring kampen. Det er stort for begge klubber og jo næsten som et lokalbrag.

- Vi skal ud og vise, at vi kan følge med FCK. Vi skal have vores fantastiske publikum med, stå vi kan vinde kampen og komme på tavlen i gruppen, siger Jonas Knudsen.

Malmö åbnede Europa League-gruppespillet med et 0-1-nederlag til Dynamo Kiev, mens FCK besejrede Lugano 1-0.


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober