LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jonas Thomsen tilbage i divisionerne

| Danmark | 0 kommentarer
Jonas Thomsen tilbage i divisionerne
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Den tidligere HB Køge- og FC Vestsjælland-spiller Jonas Thomsen vender tilbage til divisionerne med Holbæk. Her har han skrevet en toårig kontrakt.

Jonas Thomsen droslede sidste sommer lidt ned for karrieren ved at skifte fra FC Vestsjælland til Kalundborg. Men nu er Thomsen, der også har spillet i HB Køge, klar til livet i divisionerne igen.

Fra næste sæson og to år frem tørner han ud for Holbæk.

- Jonas passer perfekt ind i vores ambitioner om at spille med i oprykningsspillet næste sæson. Vi får en pasningssikker og arbejdsom spiller, der med sin erfaring fra højere niveau fra dag et vil kunne løfte vores spil.

- Han kræver meget af sig selv og sine holdkammerater, hvilket også vil være med til at hæve vores træningsniveau yderligere, siger sportschef Steen Vester til klubbens hjemmeside.

Thomsen er udset til at være en støtte for klubbens unge spillere.

- Vi har i flere år haft en god talentudvikling, hvor vi har udviklet mange spillere til vores eget førstehold. For at optimere denne strategi er det afgørende også at have nogle stærke profiler.

- Det skal være nogle omdrejningspunkter på holdet, som talenterne kan læne sig op ad, og som samtidig kan præstere på et højt niveau. Vi mener, at vi med tilgangen af Jonas har fået netop sådan en spiller, siger sportschefen.

Jonas Thomsen spillede tidligere en årrække på ungdomsholdene i Holbæk.

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts