LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jonas Troest stopper i AB

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Jonas Troest stopper i AB
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Jonas Troest og AB ophæver samarbejdet. Han bliver holdt ude af en ankelskade og vil nu fokusere hundrede procent på genoptræningen.

31-årige Jonas Troest stopper i AB, oplyser klubben på sin hjemmeside. Forsvarsspilleren har døjet med en drilsk ankelskade siden sidste del af sæsonen 2015/16 og vil nu fokusere på sin genoptræning, så han kan komme tilbage på grønsværen. Det har han ikke opgivet.

- Jeg har været glad for tiden i AB, det er der ingen tvivl om, og derfor er jeg også rigtig ærgerlig over at jeg skal stoppe på grund af sådan en skade. Jeg fik en ankelskade til en træning, og den har holdt mig ude lige siden. Det har været en spændende sæson, som også startede godt for mig personligt, med masser af spilletid og derfor var jeg også irriteret over at det sluttede sådan, siger Troest til klubbens hjemmeside.

- Nu skal jeg have fokus på genoptræningen, og har på ingen måde opgivet at vende tilbage. Trænere, ledere, fans og alle omkring holdet skal have en stor tak for tiden i klubben.

Jonas Troest kom til AB fra SønderjyskE på en lejeaftale i januar 2014. Det blev senere vekslet til en permanent aftale.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

7 kommentarer

ThunderZtorm 10:06          
Nå, så blev det også for hårdt at møde på arbejde i AB. Sgu sørgeligt at man kan spilde sit talent så meget.
pokalen 11:52          
Fra klubben lyder det ellers som om, at han har været oprigtigt uheldig. Ydermere skulle han have selvtrænet og selvfinansieret en del af genoptræningen, så det virker ikke til, at han har skjulte bagtanker.
Og hvorfor skulle han have det? Han ville være fast mand hvis han var fit, men nu er hans kontrakt udløbet, han er skadet og står uden klub.
-V- 12:52          
Kom du bare til Østerbro og din gamle klub.
Du kender Frank, og Sladan Peric kan med garanti få dig i jernform sammen med Høeghen.

Så kan du lære de unge lidt, og vice versa.
Guail0 15:31          
Pokalen - Ville til enhver tid foretrække Matti fremfor Troest i central forsvaret - selv før Troest blev skadet var han begyndt at lave dumme fejl og ikke vise samme fightervilje som Matti.

Og Matti har jo bare brugt sæsonen i 2.Div på at bygge videre på sit spil, så Troest ville alligevel være på bænken når han kom tilbage tror jeg.
poh 15:32          
Jeg ved ikke hvor fast mand han ville være. Så skulle han slå anfører Høgh af, for Matti er da en verdensstjerne i svøb! :)

Til gengæld har Troest faktisk leveret varen når han var fit for fight. Personligt havde jeg hellere set en Troest forlængelse end en Wiil ditto, men det blev sidstnævnte der løb med kontrakten. De er jo begge to skadede 70% af tiden...
pokalen 16:45          
Troest er bedre end Høgh. Derfor ville han starte.
Guail0 18:46          
Poh - jeg håber godt nok Wiil bliver sine skader kvit til den kommende sæson fordi jeg tror du vil blive overrasket over hvad han kan give til selve holdet på banen. Han bringer 110% fight HVER gang og han VIL vinde, han er ikke bange for at gå forrest. Ser ham klart over Troest.

Selvom vi nu har fået Rasmus Nielsen, så ser jeg også at Wiil har potientiale til at spille på den defensive midt som en 6´er - han har viljen og fighten til at eje den midt der og rive spillere fra hinanden. Men nu må vi se om han kommer sig :)
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts