LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jonas Wind: En drøm der går i opfyldelse

| Superligaen | 8 kommentarer
Jonas Wind: En drøm der går i opfyldelse
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 3,40 3,60 2,05
NordicBet 3,40 3,65 2,08
Oddset 3,40 3,60 2,10
En drøm er onsdag gået i opfyldelse for FC København-talentet, der både har skrevet under på en fuldtidskontrakt frem til 2022 og samtidig er blevet rykket op i førsteholdstruppen.

Onsdag har været en af de gode dage for FC København-talentet Jonas Wind. 

Ikke nok med at angrebstalentet har kunnet fejre sin 19-års fødselsdag. Han har også skrevet under på sin første fuldtidskontrakt med løverne. 

Wind har onsdag forlænget sin aftale med klubben, således at han vil være i klubben frem til 2022, mens han fra dags dato rykkes op som en fast del førsteholdstruppen.

- Det er kæmpestort. Det er en stor dag for mig. Det er noget jeg har drømt om lige siden, at jeg startede på School of Excellence, så det er en stor dag, og jeg er rigtig glad og stolt.

- Jeg har ikke kunnet drømme om en bedre fødselsdagsgave end at fylde 19 år og underskrive min første professionelle kontrakt. Det er en fødselsdag, som jeg nok vil huske i mange år fremover. 

- Nu skal jeg blive ved med at suge til mig, lære fra de andre og vise mig frem til træningerne. Så må vi se, om jeg kan komme tættere på holdet og måske få nogle indhop. Det håber jeg på, siger han til FC Københavns hjemmeside.

Jonas Wind har været tilknyttet FC Københavns talentakademi siden 2012.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

8 kommentarer

Angreb-mod-Forsvar 17:56          
Dejligt med et talent som ikke smutter inden vi har set giraffen.
Sibusiso Jensen 18:04          
Hard work on 3! Tillykke
CopenhagenNoice 20:37          
Håber vi rent faktisk får ham at se. Gerne på bekostning af Pavlo.
Kevin Keegan 20:38          
Skægt at faderen er en slags manager/holdleder og sønnen indgår i truppen, troede kun sådan noget foregik i den lokale bodega serieklub 😁 tror sku han er et kæmpetalent og faderen burde vel trække stikket nu og sætte sig op i de velhavende´s loge og drikke lidt god rødvin 🍷🍷🍷
tweelie 23:08          
... den lokale bodega serie klub og Real Madrid...
Lakris 00:58          
Trist og umiddelbart uforståeligt at han forlænger: Medmindre Ståle altså pludselig skifter filosofi, og satser helhjertet på egenproducerede stortalenter frem for middelmådige udlændinge og allerede etablerede spillere.

SoE gør det rigtig godt (læs: producerer rigtig mange store talenter), men så længe cheftrænerens talentfilosofi (og taktik i øvrigt!) er så konservativ som den er, så får hverken talenter eller klub - eller dansk fodbold, for den sags skyld - fuldt udbytte.

Tendensen i Europa har i efterhånden mange år været - også i storklubber - at store talenter får førsteholdsdebut og etablerer sig på førsteholdet i 17-års alderen. Desværre lever Ståle stadig i fortiden, dengang en 20-21-årig var at betragte som ung i fodboldens verden, og desværre medfører dette, at han ikke for alvor tør at give teenagetalenter chancen uge efter uge. Det hele bliver meget kortsigtet.

Tænk blot hvis eksempelvis Wind og Holse havde fået lige så meget tillid og spilletid på førsteholdet som eksempelvis Pavlovic? Dét havde der jo været SÅ meget mere perspektiv i - og ydermere havde det været risikofrit, da de umuligt kunne have præsteret dårligere. Lidt det samme med Vavro og Lüftner: Hvorfor dog ikke give chancen til et egenproduceret stort talent som Racic, i stedet for disse udenlandske middelmådigheder? De er lidt ældre, ja, men de er jo ikke bedre, så ...thehappy 01:03          
Ja så det ud med floppende pavlovic og matic. Hold kæft de har sku været dårlige. Tror ikke engang de kunne spille sig på et 1 divisions hold.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april