Luk

Jonas Wind kåret til årets talent i Danmark

| 3F Superliga | 27 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,15 3,60 2,20
Oddset 2,90 3,40 2,30

FC Københavns Jonas Wind er af sine kollegaer i dansk fodbold blevet kåret til årets talent i 2020.

Spillerforeningen har onsdag løftet sløret for vinderen af prisen som årets talent, og den hæder er gået til 21-årige Jonas Wind.

FCK-angriberen fik i det forgangne år debut på A-landsholdet, hvor han også fik netmaskerne til at blafre, og han glæder sig over anerkendelsen.

- Det er jeg stolt over. Det betyder meget, at der er andre spillere og kolleger, der har set min vej også i og med, at jeg ikke har spillet hele året – at der har været en skade, der har sat mig ud af spil – men at de så føler, jeg er vendt stærkt tilbage og har gjort det godt. 

- Der er jo også en masse andre dygtige talenter, der spiller rundt i udlandet. Andreas Skov eller Mikkel Damsgaard, der gør det fantastisk i Italien for tiden, men det er jo bare en stor cadeau og hæder til mig, at jeg fra lille Danmark i Superligaen kan få den her titel, siger Jonas Wind til Spillerforeningen.

På landsholdet har Jonas Wind scoret to kasser i fire kampe, mens det i FCK-regi er blevet til 67 førsteholdskampe med 25 mål og 12 oplæg til følge.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Onsdag 20. januar