Luk

Joni Kauko tror på finske chancer mod Italien

| EM | 0 kommentarer
Joni Kauko tror på finske chancer mod Italien
Foto: Getty Images

Infoboks

Bosnien - Finland
EM Kvalifikation Gruppe J (12/10)
NordicBet 1,96 3,55 4,00
Oddset 1,92 3,50 3,95

Joni Kauko tror på, at det finske mandskab kan score mod Italien, når de to tophold i EM-kvalifikationens gruppe J mødes. Det siger han ifølge Football Italia til Tuttomercatoweb.

Finland har fået en glimrende start på EM-kvalifikationen, hvor kun Italien har formået at tage point fra dem i gruppen.

Søndag kan Finland få hævn for nederlaget i første runde, når de to lande igen står over for hinanden. Her kommer Italien på besøg i topkampen i gruppe J.

Esbjerg FB's Joni Kauko spår det finske mandskab fine chancer for at komme på måltavlen. Det siger han ifølge Football Italia til Tuttomercatoweb.

- Hvis vi forsvarer godt, så får vi formentlig også nogle chancer for at score mål. Vi finder normalt netmaskerne, så det handler bare om at regne ud, hvordan Italien vil angribe mod os - og så lukke af, siger Kauko.

Midtbanespilleren hylder den finske holdmoral i jagten på den første EM-deltagelse nogensinde.

- Alt er muligt i fodbold. Man har ikke altid brug for god teknik og super-spillere, men bare en stærk holdmoral. Vi toppede også vores Nations League-pulje, så vi har bevist, at det ikke bare var held.

Joni Kauko siger, at det finske mandskab er fyldt med selvtillid i øjeblikket, og selv om han ikke kan huske, hvornår Finland sidst har taget point fra Italien, så tror han på det.

- Vi vil vinde kampen, men det hele afhænger af, hvordan kampen udvikler sig. Hvis vi har ti skud på mål og kun får uafgjort, så er vi skuffede med resultatet, siger han.

Kampen fløjtes i gang søndag aften klokken 20:45.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september
Torsdag 19. september