Luk

Jordan Lukaku: Tiden er ved at løbe fra Belgien

| EM | 14 kommentarer

Infoboks

Danmark - Belgien
EM Gruppe B (17/06)
YouBet 3,85 3,40 2,15
Oddset 4,10 3,15 2,05
bet365 3,80 3,40 2,00

Romelu Lukakus bror, Jordan Lukaku, mener, at der er mere pres på Belgien denne gang, da tiden er ved at løbe fra den 'gyldne generation'.

Belgien har over de seneste år været et af de bedste landshold i verden med spillere som Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Romelu Lukaku som stjernerne.

Ved VM i 2018 blev det til en tredjeplads, men ved sommerens EM er det ved at være tid til, at der skal et trofæ i skabet, hvis det skal være denne generation, som gør det.

Det siger Romelu Lukakus bror, Lazio-backen Jordan Lukaku, som ikke selv er med det belgiske landshold i denne omgang.

- Vi ved, at vi er gode og kan være rigtig stærke, men nu skal vi ud at bevise det ved at vinden titel. Havde vi slået Frankrig (i semifinalen, red.), så tror jeg, vi kunne have vundet VM, så det er en stor fortrydelse, siger han til Goal og tilføjer:

- Man ved, at folk regner med en, og det er en slags pres, men termen 'gylden generation' kommer fra fans og medier. Men der er nok mere pres på denne gang, da tiden er ved at løbe fra denne gruppe af spillere.

Belgien åbner EM mod Rusland lørdag, inden Danmark venter i anden gruppekamp den 17. Sidste kamp spilles den 21. mod Finland.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

BerlinerDK 08:57          
Næste år er der VM, så der kommer endnu en chance.
Nobeltwist 10:12          
VM i Qatar er et slutrunde jeg helt sikkert ikke vil støtte op om, den går i glemmebogen allerede inden den er afviklet.. FIFA og UEFA tænker kun på penge og politik.
Lagoni 10:16          
Næste år er der VM, så der kommer endnu en chance.
En del af deres bærende spillere er ved at være oppe i alderen og Hazard, Alderweireld, Witsel, Mertens, Vertonghen og Vermaelsen har alle rundet de 30.
Deutschland seit 1981 12:24          
mon ikke du kommer til at se en kamp eller to fra den slutrunde alligevel?

Der er mange mange ting gal med den slutrunde i Qatar og skelletterne er væltet ud af skabet.
Men når der ikke kan findes et fælles ståsted fra forbundende om at boycotte sådan noget lort og arrangere VM et "ordentligt" sted der er gearet til det.

Jeg håber tiden er løbet fra de her ind-spiste korrupte fede FIFA-funktionærer der ikke har andet for øje end egen indtjening...
Adamantium_1 12:32          
Til VM i 2022:

Alderweireld - 33 år
Vermaelen - 36 år
Boyata - 31 år
Vertonghen - 35 år
Meunier - 30 år
Witsel 33 år
KdB - 30 år
Thorgan - 29 år
Chadli - 32 år
Lukaku - 29 år
Hazard 31 år
Mertens 35 år
Benteke 31 år


Dette EM samt VM næste år er bestemt ved at være sidste udkald, hvis denne gyldne generation skal udrette mere end en bronzemedalje.

Talenterne står ikke ligefrem på spring - andet end som Doku fx.
FC Socceroos 13:18          
De blev trods alt nummer 3 ved seneste VM.
Acheron 3 13:23          
De blev trods alt nummer 3 ved seneste VM.
Da var flere af de bærende spillere også i deres såkaldt bedste fodboldalder. Skal Belgien løfte et trofæ skal det være enten i år eller næste år. Derefter venter en udskiftning af de helt store.
Søndag 13. juni