Luk

Jores Okore afviser matchfixing: Det gør ondt

| 3F Superliga | 46 kommentarer

Infoboks

AaB - AGF
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 2,30 3,40 3,00
NordicBet 2,32 3,25 3,15
Oddset 2,30 3,40 3,15
YouBet 2,30 3,25 3,25

Jores Okore fastholder over for B.T. sin uskyld i sagen om mulig matchfixing og erklærer sig både chokeret og ked af historien. 

AaB's Jores Okore er kommet i søgelyset for matchfixing efter et gult kort i afslutningen af en kamp mod OB i efteråret. 

Der var usædvanlige spilmønstre og oddsudvikling omkring kortspil på AaB-stopperen, og det har ført til en anmeldelse og undersøgelse af sagen. Læs mere her.

Okore er dog ikke sigtet, og han har ifølge sig selv endnu ikke hørt fra politiet eller Danmarks Idrætsforbund, og over for B.T. erklærer han sig uskyldig og benægter kendskab til de usædvanlige kortspil på ham.

- Det er aldrig noget, man vil associeres med, og det er det sidste, jeg troede, der ville ske for mig. Derfor gør det ondt. På min stolthed, på alt. Jeg er virkelig, virkelig ked af, at folk skal tænke på mig i det lys, og at jeg står i denne situation. 

- Jeg vil have det overstået og glemt så hurtigt som muligt, så jeg kan fokusere på at spille fodbold, siger en 'chokeret' Okore til B.T.

Okore understreger, at han tager afstand for enhver form for matchfixing, men han har forståelse for, at spilmønstrene har skabt undren. Han vil dog ønske, at det var kommet ud på en anden måde.

Okore slår desuden fast, at han har fået al den hjælp, han vil have, fra AaB og Spillerforeningen.

Støt AaB og fanscenen gennem fanprojektet: AaB er det hele værd


Af Mikael Blond

46 kommentarer

Semper fi 07:47          
Det mest overraskende er at han slipper med gult. Resten af historien er desværre ikke så overraskende.
Coachen 08:12          
Helt enig. Den er ret voldsom. Men det ser faktisk også en lille smule kluntet ud. Prøver at cleare den med et flyvespark, hvor Lund så prikker til den og Okore sender et trykspark i brystet på ham.
cp3 08:27          
Er meget træt af matchfixing-begrebet.

Det er så tåbeligt at det er lovligt at spille på alle mulige mærkelige ting, som er inden for den enkelte udøvers kontrol.
Spil på sådanne ´ligegyldige´ ting burde bare forbydes.

Man har også set masser af tegn på matchfixing af professionelle tenniskampe i 1. og 2. runde kampe. Forbyd gambling medmindre det er ´kollektive´ præstationer´, som fx et resultat af kampen...
Interforlivet 08:56          
@cp3: Det ville uden tvivl gøre det meget sværere at slippe afsted med den slags som Okore her bliver undersøgt for.

Problemet er bare at bettingfirmaerne efterhånden har hånden så langt op bagi på fodboldverdenen at sådanne restriktioner virker meget urealistiske at se gennemført.
nu_vil vi have Chester. 09:13          
Det lader til Jores allerede har fået advokat vejledning, med de meget velovervejede udtalelser han kommer med, det plejer normaltvis ikke ligne ham.
slejser kongen 09:31          
Seriøst en ulækker sag.. hvordan skal manden på nogen måde vise han er uskyldig ? Sådan en sag burde kun komme frem hvis den var afgjort ved en myndighed. Ødelægger mere end den gavner .. tænker andre spillere fremover vil overveje om deres karriere kan komme i fare med sådan anklager fordi odds på en mod gult giver godt igen og der bliver bettet voldsomt !?

I øvrigt har i set PL hvor spillere tyrer den til indkast mere eller mindre efter kamp start !! Tænk lidt over den !! Beløbene på b´ets er næppe store men kan love jer for det lugter af aftalt spil
YouKnowIt 09:36          
Seriøst en ulækker sag.. hvordan skal manden på nogen måde vise han er uskyldig ?
Det er heldigvis heller ikke Okores opgave. Det er myndighederne, der skal bevise, at han er skyldig.

Fuld forståeligt, at det gør ondt på Okore. Det må være hårdt, hvis man har rent mel i posen, at der bliver sået tvivl om ens integritet på den måde.
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni