LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jorginho-agent flirter med Manchester City

| Serie A | 4 kommentarer
Highlights: Insigne i storform smed Crotone ned i Serie B
Highlights: Sublim Milik-scoring grundlagde Napoli-sejr
Highlights: Napoli skuffer stort efter sen udligning
Jorginho-agent flirter med Manchester City
Foto: Getty Images

Infoboks

Roma - Napoli
Serie A (31/03)
bet365 3,00 3,50 2,25
NordicBet 3,05 3,50 2,29
Napoli-midtbanespilleren Jorginho vil være interesseret i et skifte til Manchester City, hvis klubberne kan nå til enighed, siger agent Joao Santos.

Jorginhos agent har tidligere været ude og afkræfte samtaler med Manchester United, men nu fortæller Napoli-midtens agent så om interesse fra Manchester City.

Midtbanespilleren vil også være interesseret i et skifte, siger han, men understreger at det kommer an på om Napoli og Manchester City kan nå til enighed.

- Lige nu er Jorginho stadig på kontrakt i Napoli, men hvis de kan nå til enighed skifter han til Manchester City. Det bliver ikke noget problem at komme til enighed med City for vores vedkommende, når man tænker på hvor stor en klub det er, siger Joao Santos til ESPN.

- Men det er som sagt op til Napoli nu, for spilleren er på kontrakt hos dem i yderligere to år. City er engelske mestre og blandt de bedste klubber i Europa. Vi skal bare være rolige og se om Napoli og City når til enighed. Ellers er han også glad for at blive i Napoli.

26-årige Jorginho kom til Napoli fra Hellas Verona tilbage i januar 2014.


Af Kenneth Hansen
Onsdag 20. marts