Luk

Jose Mourinho har overhånden mod United

| Premier League | 3 kommentarer
Jose Mourinho har overhånden mod United
Foto: Getty Images

Infoboks

Bayern München - Tottenham
Champions League gruppe B (11/12)
bet365 1,33 5,75 7,50
NordicBet 1,28 7,00 10,00
Oddset 1,25 6,50 9,80
YouBet 2,15 3,20 3,00

Jose Mourinho vender onsdag tilbage til Old Trafford, når Tottenham gæster Manchester United, og portugiseren har personligt en fremragende statistik mod de røde djævle.

For knap et år siden blev Jose Mourinho fyret i Manchester United, men onsdag aften gør den karismatiske portugiser comeback på Old Trafford.

Her jagter han nemlig sin fjerde sejr af fire mulige som ny Tottenham-manager, og historisk set har Mourinho en fornem statistik mod Manchester United.

Mourinho har i hele sin karriere stået over for Manchester United 20 gange, hvilket er resultereret i ni sejre, otte uafgjorte og bare tre nederlag – altså et pointsnit på 1,75 pr. kamp.

Manchester United er den klub, som Mourinho har mødt fjerdeflest gange i sin trænerkarriere - kun overgået af Liverpool med 28 møder, Barcelona med 27 og Tottenham med 22.

Tottenham halter historisk, men haler ind

Tottenham har historisk set haft det svært mod Manchester United, men de senere år har London-klubben haft et fint tag på de røde djævle.

Igennem historien har United og Tottenham tørnet sammen 191 gange, hvilket er resulteret i 91 United-sejre, 48 uafgjorte og 52 sejre til Spurs.

Tottenham kan dog glæde sig over, at det i de seneste syv Premier League-møder er blevet til fire sejre.

Skulle Mourinho føre Tottenham til en sejr, vil han tangere Martin O'Neill og Rafa Benitez, der i skrivende stund er de eneste to managers, der har vundet på Old Trafford med to forskellige klubber. Mourinho vandt 3-1 med Chelsea i udekampen mod Manchester United i 2005.

Onsdagens brag mellem Manchester United og Tottenham sparkes i gang klokken 20.30 på Old Trafford.


Af Martin Schmidt
Onsdag 11. december